Sinulle esimies, pomo ja toisista huolta pitävä työkaveri!

Jos haluatte lisätä työhönne todellisia irtiottoja työympäristöstä ja työtehtävistä sekä enemmän mukavaa stressistä irroittavaa tekemistä yhdessä työporukalla, on tämä juuri teille. Jos haluatte tarjota huippukivoja, kiireettömiä luontokokemuksia helposti ja matalalla kynnyksellä teidän työporukallenne, ovat työhyvinvointipalvelumme juuri teille.

Pakko päästä ulos toimistosta?

Onko sinulla aito ajatus ja halu auttaa työporukkaasi vahvempaan luontokontaktiin sekä luoda hyvinvointia itsellesi ja läheisillesi? Et ehkä kuitenkaan halua stressata viikkotolkulla ja miettiä mistä kehittää tekemistä ja mielekästä ajanvietettä tiimillenne? Eikö puiston reunalla istuskelu vastaa mielikuvaasi mielekkäästä ulkoilusta? Haluaisitko ehkä viedä porukkasi luontoympäristöön, mutta siihen liittyvien olosuhteiden ja muuttujien määrä arveluttaa?

Voimavaunu voi liikkua avuksesi!

Voimavaunun työhyvinvointipalveluissa perusajatuksena on selkeä ja matalalla kynnyksellä tapahtuva ohjattu ulkoilu luonnossa sekä sisältörikkaan luontokokemuksen tarjoaminen koko teidän työporukallenne. Kun haluat hetken arjessa, joka aidosti palvelee teidän työpaikkanne dynamiikkaa, vuorovaikutusta ja yhdessäoloa, mutta tarjoaa luontohyvinvointia myös sinulle itsellesi, ota silloin suunnaksi Voimavaunu. Tämä saattaa olla tärkein työhyvinvointitapahtuma, jossa koskaan käytte ja mikä parasta: Näitä on mahdollista räätälöidä lisää. 

Lue lisää alta! Jos haluat rupatella siitä, onko tämä juuri oikea työhyvinvointitapahtuma teidän porukallenne, niin soita, tekstaa tai laita mailia Eevalle 040 3589827/ voimatassu@voimatassu.fi tai Pauliinalle 044 3187543/ pauliina@pauliinahautala.fi.

 

Tämä on teidän porukallenne, jos…

1.    Teillä on oma pieni työyhteisö, tiimi, porinapata, tsemppiryhmä, mikä ikinä onkaan, jonka kanssa haluatte lähteä hetkeksi lähiluontoon. Toki olette tervetullut tapahtumiimme millä muullakin porukalla tahansa – me emme aseta siihen rajoja.

2.    Haluatte vaihtelua iänikuiseen keilailujen ja perussyöminkien joukkoon tai narinaan siitä, kun “ei ole mitään tekemistä” tai “kun työnantaja ei järjestä mitään ohjelmaa”.

3.    Haluat tarjota luontoseikkailuja, aivopähkinöitä sekä ohjattua, mutta silti riittävän kevyttä ja leikkimielistä yhdessä tekemistä teidän tiimillenne. Samalla puhutaan ripaus tosiasiaa yhteen hiileen puhaltamisesta, erilaisista työskentelytavoista, rooleista ja tiimeistä, mistä toivottekaan.

4.    Haluatte muuttaa omaa toimintatapaanne sekä ajatteluanne suhteessa luontoon sekä sen mahdollisuuksiin työyhteisön toimintaympäristönä.

5.    Haluatte elää täyttä elämää, jossa luonnolla on suuri merkitys! Haluatte olla innostuneita, jaksaa paremmin töissä ja omassa arjessanne sekä tarjota saman kokemuksen myös koko teidän porukallenne.


Ja ehkäpä havahdut näihin yhteisiin pohdintoihin:

Miten tarjota mukava toiminnallinen luontohetki koko tiimille?

Miten saat aikaiseksi enemmän vähemmällä? Miten pienikin luontokokemus voi olla merkityksellinen ja arvokas?

Miten selättää kiireen ja hektisyyden tuntu arjessa tai ainakin antaa näille vastaisku saaden aikaan positiivisia luontokokemuksia?

Miten lisätä oman työyhteisön yhteen hiileen puhaltamista ja yhdessäoloaikaa?

 

Mitä jokaisen hyvinvoivan työyhteisön tulee tietää?  

Enemmän luontokontaktia ja aidompaa sekä kiireettömämpää arkea niin itselle kuin koko työtiimille.

Lisätietoja Eeva Kahilaniemi 0403589827, voimatassu@voimatassu.fi tai Pauliina Hautala 0443187543, pauliina@pauliinahautala.fi

Olet jo miettinyt tarpeeksi.

Nyt on aika tuoda luonto osaksi arkea ja työyhteisönne hyvinvointia.

Anna teknologian pölyttyä ja tarjoa tilalle jotain aitoa ja alkuperäistä – pala luontoa ja sen tuottamaa hyvää oloa, yhdessä tekemistä ja kokemista tiiminä!

 

Keitä me olemme ja mitä meillä on sinulle annettavanamme?

Voimavaunun takana on pirkanmaalainen sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten tehokaksikko. Voimatassun yrittäjä Eeva Kahilaniemi on pohjakoulutukseltaan toimintaterapeutti, yhteisöpedagogi ja eläintenhoitaja, green care -menetelmien ikuinen puolesta puhuja.

Pauliina Hautala on Voimavaunun kaksikon tarinankertoja ja taiteilija. Pauliina on koulutukseltaan sosionomi ja kuvataiteilija.

 

Voimavaunun työhyvinvointitapahtumat sisältävät:

1. Selkeys – pois turhista selityksistä ja esteistä.

Maailmassa on juuri nyt paljon informaatiota ja erilaisia ärsykkeitä. Aikaa yhdessä tekemiselle tuntuu olevan vaikea löytää. On liikaa teknologiaa, häiriötekijöitä sekä asioita mistä valita. Monesti nämä estävät meitä olemasta aidosti läsnä työkavereiden kanssa ja tekemästä asioita yhdessä, osana luontoa. Keskitetään katse yhteisöllisyyteen, osallisuuteen, vuorovaikutukseen ja läsnäoloon luonnossa – yhdessä tiiminä ja kavereina, totta kai.

2. Mahdollista luontokokemus – oikea ajoitus, psykologia, tekniikka ja läsnäolo. 

Jokaisen arki mahdollistaa luonnon ottamisen osaksi työarkea, vaikka vain pieninä maistiaisina. Voimavaunun työhyvinvointitapahtumat tarjoavat luontokokemuksen matalalla kynnyksellä ja valmiina pakettina: Sinun ei tarvitse kuin pakata työkaverit autoon tai pyörän selkään ja hurauttaa varauksen jälkeen yhdessä sovitulle tapahtumapaikalle.  

3. Ajankäyttö – pienikin ripaus luonnon vaikuttavuutta on merkityksellinen ja arvokas.

 Jokaiselle ihanalle ihmiselle pitäisi tarjota mahdollisuus kokemukselliseen hetkeen luonnossa.

4. Luonto arkeen. 

Luontoon lähteminen voi välillä tuntua vaikealta, jopa ylitsepääsemättömältä. Ulkona sataa tai on pimeää ja kylmää. Luonto on kuitenkin täynnä mahdollisuuksia myös eri vuodenaikoina tai vaihtelevissa sääolosuhteissa, kunhan pukeutuu oikein. Nyt onkin mahtava tilaisuus ottaa luonto osaksi arkea matalalla kynnyksellä omassa lähiympäristössä. Luonnossa liikkuminen koko työporukan voimin luo mahdollisuuksia uusiin kokemuksiin sekä kehittyvään yhdessä tekemiseen. Näkökulmat vaihtuvat ympäristönmuutoksen myötä, joten samalla myös tekeminen tehostuu.

5. Yksin on tylsää, yhdessä kaikki on mahdollista! 

Helpoin ja mukavin tapa saada työkaverit ulos ja liikkeelle on lähteä yhdessä koko tiiminä ulos.  

6. Usko ja halu – kaksi konkreettista asiaa, joiden merkitys on suurin koko työlle.

Me Voimavaunun työhyvinvointitapahtumien tekijät uskomme yhdessä tekemisen sekä tiimin sisäisen vuorovaikutuksen tukemiseen luonnossa liikkumisen, luovuuden ja pienen leikillisyyden avulla. Uskomme myös osallistuvaan ja heittäytyvään työkaveruuteen, jossa tehdään asiat yhdessä toisia kuunnellen ja kannatellen. Joskus Voimavaunu saattaa heilauttaa teidät pois mukavuusalueelta, mutta haasteissa on mahtava tilaisuus kasvaa! Haluamme liikuttaa työyhteisöitä luontoon ja tarjota jokaiselle niin pienemmälle kuin isommallekin ihmiselle turvallisia, mukavia ja miellyttäviä kokemuksia lähiluonnossa. Uskomme, että olet kanssamme samaa mieltä!

Hinta

Meillä on tarjota teille valmiita työhyvinvointipaketteja tai räätälöimme teille mieleisen.

Hinnat ovat alkaen 887 € Tampereen seudulla. Hintaan lisätään aina Voimavaunun siirtokustannukset sekä muut mahdolliset kulut, kuten yhteistyökumppaneidemme kautta hankittu tarjoilu.

Jos haluat rupatella siitä, onko tämä juuri oikea työhyvinvointitapahtuma teidän porukalle, niin soita, tekstaa tai laita mailia Eevalle 040 3589827/ voimatassu@voimatassu.fi tai Pauliinalle 044 3187543/pauliina@pauliinahautala.fi.

Tapahtuma sisältää myös

–  Arvoituksia, mysteereitä ja muita mukavia tehtäviä ratkottavaksi koko tiimille. Tehtävät tukevat tiimityöskentelyänne sekä yhteistä vuorovaikutustanne

Pähkinöitä ratkottavaksi, joten edes aikuisten tylsistymisestä seikkailun aikana ei tarvitse huolestua.

Mukavaa yhdessä tekemistä, osallisuutta, vuorovaikutusta koko  työporukalle

Rentoutumista ja rauhoittumista luonnon äärellä

Matalan kynnyksen kokemuksia lähiluonnossa liikkumisesta

Ohjatun toiminnallisen ohjelman lähiluonto- ja metsäympäristössä

Yhteistyökumppanimme (tapahtumasta ja tapahtumapaikasta riippuen)  tarjoaa luontoseikkailun ratoksi herkullista syötävää, juotavaa ja palanpainiketta sekä mahdollisuuden myös omien eväiden nauttimiseen esim. kodassa makkaraa paistaen.

Tilaa ilmaiset vinkit luontotoimintaan

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tilaajalahjaksi ilmaiset vinkit luontotoimintaan. Samalla liityt mukaan sisäpiiriin ja pysyt mukana missä meillä Voimatassulla mennään.

Voit peruttaa tilauksen milloin tahansa uutiskirjeen alaosasta klikkaamalla ”peruuta tilaus”-linkkiä.