Sananen meistä - leideistä Voimavaunun takana

 Voimavaunu on kahden naisen projekti, joka on käännellyt kiviä ja kantoja erilaisten luontoa hyödyntävien menetelmien löytämiseksi jo vuodesta 2020. 

Ajatus Liikkuvasta tilasta sai alkunsa Voimatassun Eevan päässä vuonna 2020, kun hän etsi lisätilaa asiakastyöhönsä. No ei tullut lisätilaa, ainakaan kovin aktiiviseen käyttöön, mutta tuli seikkailu! Voimavaunun konsepti on kasvanut vuosien saatossa pelkästä tilasta yhä enemmän ilmiöksi ja luovien mahdollisuuksien temmellyskentäksi, jossa kaikki on kiteytynyt ajatukseen luonnosta, luovuudesta ja leikistä kaiken ikäisille. Green Care -yhteydessä voidaan todeta, että Voimavaunussa on paljon LuontoVoimaa.

 

Eeva on pitkän linjan kasvatus- ja kuntoutusalan ammattilainen, toimintaterapeutti ja Voimatassu Oy:n yrittäjä. Koulutushistoriasta löytyy myös yhteisöpedagogin ja eläintenhoitajan tutkinnot. Punaisena, tai vihreänä, lankana kaikessa kulkee mukana Green Care – luontolähtöiset hyvinvointia tukevat työotteet. Eevan kotoa löytyy mies, lapsia, lampaita, kanoja, koiria, mummua ja vaaria, eli monta palloa lentää sujuvasti ilmassa kerrallaan ja jalat pysyvät tukevasti maassa. Metsässä Eevakin hengähtää, jos koira ei haista hirven jälkeä ja singahda naapurikylään…

 

Pauliina vastaa Voimavaunun visuaalisesta ja tarinallisesta puolesta. Pauliina on sosionomi ja kuvataiteilija, joka oman yrityksen parissa tuottaa taidetta, graafisia materiaaleja, ohjattuja ryhmiä ja lasten taidekerhoja. Hän pääosin rakentelee Voimavaunun iki-ihanat ja tykätyt perheseikkailuiden sisällöt yhdessä valittujen suurten linjojen pohjalta. Ytimessä kulkee diy, kierrätys, mielikuvituksellisuus ja osallistavat toiminnot, sekä tietysti myös se Green Care. Pauliinasta löydät lisää tietoa Latvarelli-nimen alta. Hänen kotiympäristöstään löytyy myös mies, lapsia ja kanoja, mutta myös vanhaa metsää, kasvimaata ja lintubongailua.

 

 

Tilaa ilmaiset vinkit luontotoimintaan

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tilaajalahjaksi ilmaiset vinkit luontotoimintaan. Samalla liityt mukaan sisäpiiriin ja pysyt mukana missä meillä Voimatassulla mennään.

Voit peruttaa tilauksen milloin tahansa uutiskirjeen alaosasta klikkaamalla ”peruuta tilaus”-linkkiä.