Hinnasto

Lahjakortit

Haluatko muistaa läheistäsi, työkaveria tai ystävää iki-ihanalla Voimavaunun lahjakortilla? Nyt on loistava aika pistää joulupakettiin tai vaikka syntymäpäivälahjaksi aineeton lahja, jonka muistot kantavat vielä pitkälle eteenpäinkin. Tule yhdessä viettämään mukavaa aikaa Voimavaunun pop up -tapahtumiin ja työpajoihin. Voit ostaa Voimavaunun lahjakortit suoraan Voimatassun verkkokaupasta tai tapahtumistamme.

Perhetapahtumat

Perhetapahtumien hinta on alkaen vain 25 €, kun ostat liput ennakkoon netistä.

Voimavaunun vuokrahinnasto 

Hinnasto on voimassa 23.7.2023 alkaen, hinnat sisältävät alv. 24 %.Vuokraushinta sisältää Voimavaunun vuorokausihinnan niin, että noudat vaunun itse Teiskon kirkonkylältä. 

 • Vuorokausi (24 h) maanantaista torstaihin 210 €/ vrk
 • Lisävuorokausi arkena 115 €
 • Viikonloppuvuorokausi perjantaista lauantaihin tai lauantaista sunnuntaihin 260 €/ vrk
 • Viikonloppu perjantaista klo 12-  sunnuntai-iltaan klo 19  390 €
 • Viikko/ 7 päivää   790 €
 • Vuokravakuus 200 €, joka palautetaan kun Voimavaunu palautuu moitteettomana takaisin. 

Eikö vetoautossa riitä vetokyky tai haluaisitko valmiin majoitus- ja retkipaketin valitsemaasi kohteeseen? Ei huolta! Tuomme Voimavaunun myös toivomaasi paikkaan lähialueelle 100 € siirtohintaan (alle 80 km edestakainen matka lähtöpisteestä Teiskon kirkolta). Pidemmille matkoille kysy erikseen tarjousta vaunun siirtämiseen liittyen!

Vaunu kulkee kesä- syys ja kevätkaudella hyvin myös vieraisiin paikkoihin. Talven pahimmillan liukkailla ja loskassa Voimavaunun vuokraaminen sekä siirtäminen turvallisesti, voi sääolosuhteista ja vaunun asuinpaikasta johtuen olla haasteellisempaa.  

Varauskalenteri: Voimavaunun varauskalenterin löydät täältä.

Voimavaunun vuokrausehdot

Voimavaunun vuokra maksetaan aina etukäteen joko laskulla tai pankkikortilla Voimavaunua noudettaessa. Vuokravakuus palautetaan kun vaunu palautuu Voimatassu Oy:lle moitteettomana. Voimavaunun vuokrahintoihin kuuluu aina Voimavaunun varustelu. Vaunussa on muun muassa takka, wc ja keittiötilojen (retkiuuni ja keittolevy) lisäksi niin kutsuttu ”kevyt kenttävarustus rouhealla luxuksella kruunattuna”. Käytössäsi on herkulliset lähiseutujen kotimaiset pienvalmistajien kuivaemmeet, kuten kahvi, tee, hunaja sekä muut kaapista kulloinkin löytyvät kuivatuotteet. Saat siis keiteltyä pienelle porukalle Voimavaunun kaffeet ja teet. Myös wc- ja talouspapereista sekä pesuaineista on huolehdittu Voimavaunun toimesta.

Vuokrausajat neuvoteltavissa joustavasti. Vuokraushinnat sisältävät alv. 24 %

Toimitilakäyttö (esim. kokoukset, työ- ja vastaanottotila yms. lyhytaikainen käyttö) sopimuksen mukaan Teiskossa alk. 15 € /h.

Voimavaunun Kasko – vakuutuksen omavastuu on 500 €. Vuokrauksesta tehdään aina kirjallinen sopimus ja vuokraajalla (Voimatassu Oy) on oikeus tarkistaa vuokraajan luottotiedot. 


Majoituksen hinta Voimavaunussa Teiskossa:

 • 1-2 hengeltä 85 € /vrk
 • 3-4 hengeltä 95 € /vrk
 • 5-6 hengeltä 105 € /vrk
 • Lemmikkieläimistä lisä 20 €/ viipymä
 • Rantasaunan lämmitys ja käyttö 30 € /2 h (saatavilla sovitusti, suihku kuuluu majoituksen hintaan)

Majoituksen hinta sisältää arvonlisäveron 10% sekä mm. kahvin ja teen sekä wc- ja talouspaperin normaali kohtuukäytön. Keittiön kaapeista löytyy myös vaihteleva sisältö erilaisia mausteita ja muita kuiva-aineita, joita voitte lainata vierailunne aikana. Lakanat ja pyyhkeet tulevat talon puolesta, joten teidän ei tarvitse niistä huolehtia majoituksenne aikana. Tarvittaessa lainaamme käyttöönne myös pientä matkagrilliä. Voimavaunussa on monipuolinen retkivarustustelu ja sieltä löytyy edellä mainittujen lisäksi mm. kuivausteline sekä erilaisia pelejä, joten sadepäivällekin löytyy mukavasti tekemistä tunnelmallisen pikkuvaunun uumenista. Tilaa Voimavaunussa on noin 12 m2.

Voit maksaa yöpymisen joko pankkikortilla saavuttaessa tai etukäteen laskulla.

 

Ota yhteyttä!

Vuokraukseen  ja majoitukseen liittyvät käytännön asiat ja varaukset: Eeva/ 040 3589827 tai voimatassu(at)voimatassu.fi

Voimavaunun tekniikkaan liittyvät asiat: Tomi/ 045 208 3413 

Tilaa ilmaiset vinkit luontotoimintaan

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tilaajalahjaksi ilmaiset vinkit luontotoimintaan. Samalla liityt mukaan sisäpiiriin ja pysyt mukana missä meillä Voimatassulla mennään.

Voit peruttaa tilauksen milloin tahansa uutiskirjeen alaosasta klikkaamalla ”peruuta tilaus”-linkkiä.