Hinnasto

Voimavaunun valmiiden palvelupakettien, kuten luontohoivan, virkisty liikkuvasta luonnosta sekä voi hyvin töissä hinnat löydät palvelukuvausten yhteydestä.

Haluatko muistaa läheistäsi, työkaveria tai ystävää iki-ihanalla Voimavaunun lahjakortilla? Nyt on loistava aika pistää joulupakettiin tai vaikka syntymäpäivälahjaksi aineeton lahja, jonka muistot kantavat vielä pitkälle eteenpäinkin. Tule yhdessä viettämään mukavaa aikaa Voimavaunun pop up -tapahtumiin ja työpajoihin. Voit ostaa Voimavaunun lahjakortit suoraan Voimatassun verkkokaupasta tai tapahtumistamme.

Perhetapahtuman hinta on alkaen vain 22 €, kun ostat liput ennakkoon netistä.

Voimavaunun vuokrahinnasto noudettuna (voimassa 26.1.2023 alkaen, hinnat sisältävät alv. 24 %)

Vuorokausi maanantaista torstaihin 210 €/ vrk

Lisävuorokausi 115 €

Viikonloppuvuorokausi perjantaista lauantaihin tai lauantaista sunnuntaihin 280 €/ vrk

Viikonloppu perjantaista maanantaihin 470 €

Viikko/ 7 päivää   790 €

Voimavaunun vuokrausehdot

Voimavaunun vuokrahintoihin kuuluu aina Voimavaunun varustelu. Vaunussa on takka, wc ja keittiötilojen (retkiuuni ja keittolevy) lisäksi niin kutsuttu ”kevyt kenttävarustus rouhealla luxuksella kruunattuna”. Käytössäsi on herkulliset lähiseutujen kotimaiset pienvalmistajien kuivaemmeet, kuten kahvi, tee, hunaja sekä muut kaapista kulloinkin löytyvät kuivatuotteet. Saat siis keiteltyä pienelle porukalle Voimavaunun kaffeet ja teet. Myös wc- ja talouspapereista sekä pesuaineista on huolehdittu Voimavaunun toimesta.

Voimavaunun kuljetus lähialueella (Pirkanmaa, Tampere ja lähialueet) Voimatassun toimesta 1,2 €/ km + siirtoon kuluvalta ajalta työtuntien mukaan 35€/h + alv. Vähintään kuitenkin aina 60 €.

Vuokrausajat neuvoteltavissa joustavasti. Vuokraushinnat sisältävät alv. 24 %

Toimitilakäyttö (esim. kokoukset, työ- ja vastaanottotila yms. lyhytaikainen käyttö) sopimuksen mukaan alk. 15 € /h.

Normaali hinnasto on voimassa 26.1.2023 alkaen toistaiseksi.

Voimavaunun Kasko – vakuutuksen omavastuu on 500 €. Vuokrauksesta tehdään aina kirjallinen sopimus ja vuokraajalla (Voimatassu Oy) on oikeus tarkistaa vuokraajan luottotiedot. Voimavaunu tulee palauttaa aina siivottuna tai veloitamme siivousmaksua 250 €.

Ota yhteyttä!

Vuokraukseen liittyvät käytännön asiat ja varaukset: Eeva/ 040 3589827 tai voimatassu(at)voimatassu.fi

Voimavaunun tekniikkaan liittyvät asiat: Tomi/ 045 2083413

Tilaa ilmaiset vinkit luontotoimintaan

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tilaajalahjaksi ilmaiset vinkit luontotoimintaan. Samalla liityt mukaan sisäpiiriin ja pysyt mukana missä meillä Voimatassulla mennään.

Voit peruttaa tilauksen milloin tahansa uutiskirjeen alaosasta klikkaamalla ”peruuta tilaus”-linkkiä.