Tunnelmallinen Voimavaunu liikuttaa sinunkin arkesi aivan uuteen ulottuvuuteen!
Tarjoamme luonnon voimauttavaa vaikutusta ja ihania irtiottoja monenlaisille asiakkaille. Luontohoivan palvelut sopivat osaksi sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan tarpeita – tarjoamme asiakkaille voimaannuttavia hetkiä, joissa luonto liikkuu heidän luokseen, sekä annamme vinkkejä ja työkaluja ammattilaisille heidän ympärillään. Vaunun voi tilata esimerkiksi asumisyksikön, hoivakodin tai päiväkerhon pihalle, ja asiakas voi vain astua sisälle erilaiseen kokemukseen! Katso Luontohoivan palvelupaketit!

Virkistäydy Voimavaunussa hyvinvointipajoissa voit vapamuotoisemmin nauttia luonnon hyvinvointivaikutuksista sekä mukavasta yhdessäolosta itselle tärkeiden tyyppien kanssa. Virkistäytymispakettimme soveltuvat loistavasti esimerkiksi pienille kaveriporukoille, polttariohjelmaksi tai muuten vain perinteisen pizzaperjantain korvikkeeksi. Voitte päättää mukavan illan yöpymällä Voimavaunussa – missä ikinä olettekin.

Oman pienen työporukan työhyvinvointia silmällä pitäen olemme räätälöineet sinulle Voimavaunun toiminnalliset työpajat, joissa on sopivassa suhteessa huumoria, mukavaa yhdessä oloa, hyvää ruokaa sekä tärkeitä työhyvinvointiteemoja.

Kaihdatko tylsiä harmaita neuvotteluhuoneita tai neljän seinän sisälle jämähtämistä? Kun kaipaat tilaa, jonka voit tänään viedä mukanasi järven rannalle tai metsäpolun päähän, voi Voimavaunu sopia juuri sinulle! Huomenna tiesi voikin matkata Pyynikinharjulle munkkikahville tai keskelle Keskustoria kiireisimpään markkina-aikaan. Vastauksemme sinulle on Voimavaunu.

Etsitkö yrityksellenne tilaa pop up -tapahtumalle, messuille tai markkinoille mukaan otettavaksi? Tila, joka muokkaantuu yhtälailla niin pieneksi kahvilaksi, kokoustilaksi kuin kotimaisen designvaatefirman pop up myyntipisteeksi. Vuokraa Voimavaunu käyttöösi päiväksi tai viikoksi!

Majoitu Voimavaunussa ja nauti takkatulen loimusta missä ikinä oletkin. Voimavaunu on liikkuva tila, joka toimii loistavasti myös retkeilyssä ja majoituskäytössä. Voit pakata vaunuun makuupussit ja patjat, napata vaunun auton perään ja suunnata autonnokan kohti pohjoisen huippuja tai sukulaisten mökkipihaa. Voimavaunu toimii loistavasti niin yritysten tarpeisiin kuin vaikka perheen lomareissulle mukaan otettavana liikkuvana kesämökkinä.

Tervetuloa tutustumaan Voimavaunun toimintaan!

Tilaa ilmaiset vinkit luontotoimintaan

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tilaajalahjaksi ilmaiset vinkit luontotoimintaan. Samalla liityt mukaan sisäpiiriin ja pysyt mukana missä meillä Voimatassulla mennään.

Voit peruttaa tilauksen milloin tahansa uutiskirjeen alaosasta klikkaamalla ”peruuta tilaus”-linkkiä.