Palvelut ammattilaisille

Voimavaunun luontolähtöinen palvelupaketti ei tahdo laatikossa pysyä, se on eläväinen ja innostava kuin luonto itse! 

 

Järjestämme pienimuotoisia koulutuksia, virkistyspäiviä ja työpajoja eri alojen ammattilaisille. Näissä päivissä upotetaan sormet sammaleeseen, tuijotetaan kiviä ja otetaan haltuun erilaisia tapoja hyödyntää lähiluontoa vaikkapa asiakkaiden kanssa. 

 

Voimavaunun menetelmäpajoissa annamme toimiviksi havaittuja vinkkejä, joita asiakastyön ja luonnon yhdistämisestä on tarttunut mukaan, ohjaamme osallistujia tekemään ja kokeilemaan varmaan enemmän kuin monessa muussa menetelmäpajassa ja tähtenä latvassa haastamme osallistujia ideoimaan itse ja miettimään kuinka annettu aihe toimisi omassa työympäristössä.

 

Meitä voit kutsua myös työhyvinvointipäiväsi tekijöiksi! Vaunusta löytyy kevyitä itsenäisiä ja valitussa kohteessa ohjattuja luontokokonaisuuksia, joissa voimme yhdistää toiveiden mukaan rentoutumista, haaveilua, luovuutta, vuorovaikutusta ja yhdessä tekemistä. Kurkkaa tältä sivulta löytyvästä ajatuskartasta mitä kaikkea voisitte avullamme hyödyntää.

 

Kysy siis meiltä lisää! Annamme mielellämme ehdotuksia ja tarjouksen. Kokonaisuuden hinta koostuu sisällöistä, esityöstä, ohjaajien määrän tarpeesta, sijainnista ja siitä kulkeeko mukana se oikea Voimavaunu.

 

Luonto ei pysy laatikossa – älä sinäkään!

 

Elämme Voimavaunulla jännittävää aikaa, sillä kehittelemme aivan uusia helposti haltuunotettavia koulutuskokonaisuuksia. Niistä kerromme lisää myöhemmin, mutta luvassa on jaettuja menetelmiä, mielikuvitusta ja aivan meidän näköistä sisältöä! Lisää näistä uusista kuvioista putoilee kevään 2024 aikana…

Tilaa ilmaiset vinkit luontotoimintaan

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tilaajalahjaksi ilmaiset vinkit luontotoimintaan. Samalla liityt mukaan sisäpiiriin ja pysyt mukana missä meillä Voimatassulla mennään.

Voit peruttaa tilauksen milloin tahansa uutiskirjeen alaosasta klikkaamalla ”peruuta tilaus”-linkkiä.