Vuokraa

Vuokraa Voimavaunu

Voit vuokrata Voimavaunu käyttöösi erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia varten. Voimavaunu soveltuu pienimuotoisiin yritystapahtumiin, koulutus- ja kokoustilaksi tai pop up -tapahtumiin ja tukikohdaksi messuille tai markkinoille.

Yhtä hyvin Voimavaunun voit napata auton perään ja lähteä viettämään perheen kanssa mukavaa lomareissua, olipa sitten kesä tai talvi. Voimavaunun kuljettaminen auton perässä vaatii BE-korttia eli niin kutsuttua pikku e:tä.

Voimavaunun hinnaston löydät täältä.

Majoitu Voimavaunussa

Voimavaunu toimii loistavasti myös liikkuvana ja viihtyisänä retkikotina, jonka ottaa mukaansa melkein minne tahansa autolla pääseekään ja minne haluatkaan mennä. Voimavaunussa on perusvarustelu (pieni keittiö, jääkaappi ja keittolevy, kamina, wc sekä patjamajoitus joko levitettävällä laverisängyllä tai kerrossängyissä vaunun päässä noin 2-6 hengelle, riippuen kuinka tiiviisti vaunussa haluaa majoittua. Majoittuessasi vaunussa Teiskossa Voimavaunun kotipaikalla, on majoittumisen yhteydessä mahdollista käyttää rantasaunan suihkutiloja sekä sovittaessa rantasaunaa (saunan lämmitys erillismaksusta), joka on valmistunut vuonna 2021. Rannassa on myös vasta tehty matalahko hiekkaranta sekä uusi iso laituri, josta pääsee helposti pulahtamaan uimaan. Majoituksen yhteydessä on mahdollista vuokrata erikseen mm. sup-lautoja, kajakkeja ja polkupyöriä. Muuten kaikki tarvittava löytyykin Voimavaunusta.

Voimavaunun vuorokausihinnaston löydät täältä, kun haluat viedä vaunun sinulle unelmien paikkaan ja majoittua siellä.

Kun taas haluat majoittua Voimavaunussa Tampereen Teiskossa kauniilla järvenrantatontilla maalaismaisemassa, jossa kanat kotkottavat, kukko kiekuu ja lampaat määkivät, on majoituksen hinta 1-2 hengeltä vuorokaudelta 75 € ja lisähenkilöt 15€/ hlö (yli 4v.). Sisältää mm. kahvin ja teen sekä wc- ja talouspaperin normaali kohtuukäytön, lakanat sekä pyyhkeet. Veloitamme lemmikkieläimistä lisää 20€/ viipymä.

Alla suunta antavia kuvia vaunun sisustuksesta. Vaunu on pohjaratkaisultaan osittain muunneltavissa ja esim. vaunun perällä olevat kerrossängyt saa kokonaan poistettua, kun vaunuun tarvitaan enemmän tilaa tai nukkumapaikaksi riittää levitettävä laveri.

Voimavaunu -liikkuva talo on myös Airnbnb vuokrauksessa Tampereen Teiskossa, vain 35 kilometriä Tampereen keskustasta. Voit varata yöpymisen maaseutumaisessa perheen pihapiirissä, jossa on koirien lisäksi kanoja ja lampaita. Tervetuloa kylään!

Tilaa ilmaiset vinkit luontotoimintaan

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tilaajalahjaksi ilmaiset vinkit luontotoimintaan. Samalla liityt mukaan sisäpiiriin ja pysyt mukana missä meillä Voimatassulla mennään.

Voit peruttaa tilauksen milloin tahansa uutiskirjeen alaosasta klikkaamalla ”peruuta tilaus”-linkkiä.