Majoitu Voimavaunussa & vuokraa Voimavaunu omaan käyttöön

Majoitu Voimavaunussa

Voimavaunu toimii loistavasti liikkuvana ja viihtyisänä retkikotina, jonka ottaa mukaansa melkein minne tahansa autolla pääseekään ja minne haluatkaan mennä. Voimavaunussa on hyvä ja laaja perusvarustelu vaikka viikonkin yöpymiseen tai reissun tekoon. Voimavaunusta löydät pienen keittiön, jääkaapin ja keittolevyn, kaminan, wc:n sekä patjamajoituksen joko levitettävällä laverisohvalla tai kerrossängyissä vaunun päässä noin 2-6 hengelle, riippuen kuinka tiiviisti ja tutulla porukalla vaunussa haluatte majoittua.

Majoittuessasi vaunussa Tampereen Teiskossa, Voimavaunun kotipaikalla, on majoittumisen yhteydessä mahdollista käyttää rantasaunan suihkutiloja sekä sovittaessa rantasaunaa (saunan lämmitys erillismaksusta), joka on valmistunut vuonna 2021. Rannassa on myös vasta tehty ihana sekä lapsiystävällinen matalahko hiekkaranta sekä uusi iso laituri, josta pääsee helposti pulahtamaan uimaan. Majoituksen yhteydessä on mahdollista käyttää mm. sup-lautoja, kajakkeja ja polkupyöriä. Muuten kaikki tarvittava löytyykin Voimavaunusta.

Voimavaunun vuorokausihinnaston löydät täältä, kun haluat viedä vaunun sinulle unelmien paikkaan ja majoittua tai järjestää toimintaa siellä.

Kun taas haluat majoittua Voimavaunussa Tampereen Teiskossa kauniilla järvenrantatontilla maalaismaisemassa, jossa kanat kotkottavat, kukko kiekuu ja lampaat määkivät, olemme koonneet alle valmiita majoituspaketteja sinulle ja seurueellesi.

Majoituksen hinta Teiskossa:

  • 1-2 hengeltä 85 € /vrk
  • 3-4 hengeltä 95 € /vrk
  • 5-6 hengeltä 105 € /vrk
  • Lemmikkieläimistä lisä 20 €/ viipymä
  • Rantasaunan lämmitys ja käyttö 30 € /2h (saatavilla sovitusti, suihku kuuluu majoituksen hintaan)

Majoituksen hinta sisältää arvonlisäveron 10% sekä mm. kahvin ja teen sekä wc- ja talouspaperin normaali kohtuukäytön. Keittiön kaapeista löytyy myös vaihteleva sisältö erilaisia mausteita ja muita kuiva-aineita, joita voitte lainata vierailunne aikana. Lakanat ja pyyhkeet tulevat talon puolesta, joten teidän ei tarvitse niistä huolehtia majoituksenne aikana. Tarvittaessa lainaamme käyttöönne myös pientä matkagrilliä. Voimavaunussa on monipuolinen retkivarustustelu ja sieltä löytyy edellä mainittujen lisäksi mm. kuivausteline sekä erilaisia pelejä, joten sadepäivällekin löytyy mukavasti tekemistä tunnelmallisen pikkuvaunun uumenista. Tilaa Voimavaunussa on noin 12 m2.

Voit maksaa yöpymisen joko pankkikortilla saavuttaessa tai etukäteen laskulla.

Varauskalenteri: Voimavaunun varauskalenterin löydät täältä.

Voimavaunun majoituksen varaus: Voimatassu Eeva 040 3589827 tai voimatassu@voimatassu.fi tai Tomi 045 2083413, tomi@voimatassu.fi tai suoraan majoitusjärjestelmä Airbnb kautta.

Alla suunta antavia kuvia vaunun sisustuksesta, joka elää aina hieman kehittelyn tuloksena ja on muodostunut vuosien saatossa yhä kotoisammaksi pieneksi pesäksi. Vaunu on pohjaratkaisultaan osittain muunneltavissa sillä siellä on vain vähän kokonaan kiinteitä kalusteita. Hyvänä esimerkkinä tästä mainittakoon muun muassa vaunun perällä olevat kerrossängyt, jotka saa kokonaan poistettua, kun vaunuun tarvitaan enemmän tilaa tai nukkumapaikaksi riittää levitettävä laverisohva. Saamme tarvittaessa tuotua paikalle myös vauvansängyn.

Voimavaunu -liikkuva talo on myös Airnbnb vuokrauksessa Tampereen Teiskossa, vain 35 kilometriä Tampereen keskustasta. Voit varata yöpymisen maaseutumaisessa perheen pihapiirissä, jossa on koirien lisäksi kanoja ja lampaita. Tervetuloa kylään!

Nähtävyydet alueella?

Tutustu mm. VisitTeisko sivustoon löytääksesi sinulle mukavia vierailukohteita lähialueelta. Tampereellekaan ei ole Voimavaunulta kuin kiven heitto. Terälahdessa sinua palvelee mm. Aitta parturi-kampaamo & hyvän olon huone sekä putiikki, Teisko Tuote sekä Sale. Kämmenniemessä puolestaan kesäaikaan pääset herkuttelemaan muun muassa jäätelökioskin jätskeillä tai Konttikahvilan munkeilla ja vierailemaan Salessa ruokaostoksilla. Terälahden seudun tapahtumiin ja toimintaan pääset tutustumaan Terälahti sivuston kautta.

Vuokraa Voimavaunu omaan käyttöösi

Voit vuokrata Voimavaunu käyttöösi erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia varten. Voimavaunu soveltuu pienimuotoisiin yritystapahtumiin, koulutus- ja kokoustilaksi tai pop up -tapahtumiin ja tukikohdaksi messuille tai markkinoille.

Yhtä hyvin Voimavaunun voit napata auton perään ja lähteä viettämään perheen kanssa mukavaa lomareissua, olipa sitten kesä tai talvi. Voimavaunun kuljettaminen auton perässä vaatii BE-korttia eli niin kutsuttua pikku e:tä.

Voimavaunun vuokraushinnaston löydät täältä.

Voimavaunun vuokrauksen varaus: Voimatassu Eeva 040 3589827 tai voimatassu@voimatassu.fi tai Tomi 045 2083413, tomi@voimatassu.fi

Varauskalenteri: Voimavaunun varauskalenterin löydät täältä.

Tilaa ilmaiset vinkit luontotoimintaan

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tilaajalahjaksi ilmaiset vinkit luontotoimintaan. Samalla liityt mukaan sisäpiiriin ja pysyt mukana missä meillä Voimatassulla mennään.

Voit peruttaa tilauksen milloin tahansa uutiskirjeen alaosasta klikkaamalla ”peruuta tilaus”-linkkiä.