Vuokraa

Vuokraa Voimavaunu

Voit vuokrata Voimavaunu käyttöösi erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia varten. Voimavaunu soveltuu pienimuotoisiin yritystapahtumiin, koulutus- ja kokoustilaksi tai pop up -tapahtumiin ja tukikohdaksi messuille tai markkinoille.

Yhtä hyvin Voimavaunun voit napata auton perään ja lähteä viettämään perheen kanssa mukavaa lomareissua, olipa sitten kesä tai talvi. Voimavaunun kuljettaminen auton perässä vaatii BE-korttia eli niin kutsuttua pikku e:tä.

Voimavaunun hinnaston löydät täältä.

Majoitu Voimavaunussa

Voimavaunu toimii loistavasti myös liikkuvana ja viihtyisänä retkikotina, jonka ottaa mukaansa melkein minne tahansa autolla pääseekään ja minne haluatkaan mennä. Voimavaunussa on perusvarustelu (pieni keittiö, jääkaappi ja keittolevy, kamina, wc sekä patjamajoitus siskonpedissä 4 hengelle. Majoittuessasi vaunussa Teiskossa Voimavaunun kotipaikalla, on majoittumisen yhteydessä mahdollista käyttää päätalon suihkutiloja sekä sovittaessa saunaa. Muuten kaikki tarvittava löytyykin Voimavaunusta.

Voimavaunun vuorokausihinnaston löydät täältä, kun haluat viedä vaunun sinulle unelmien paikkaan ja majoittua siellä.

Kun taas haluat majoittua Voimavaunussa Tampereen Teiskossa kauniilla järvenrantatontilla maalaismaisemassa, jossa kanat kotkottavat, kukko kiekuu ja lampaat määkivät, on majoituksen hinta yhdeltä (1) vuorokaudelta 55 € / hlö, lisähenkilöt 10€/hlö. Sisältää kahvin ja teen sekä wc- ja talouspaperin normaali kohtuukäytön, lakanat sekä pyyhkeet.

Voimavaunu -liikkuva talo on myös Airnbnb vuokrauksessa Tampereen Teiskossa, vain 35 kilometriä Tampereen keskustasta. Voit varata yöpymisen maaseutumaisessa perheen pihapiirissä, jossa on koirien lisäksi kanoja ja lampaita. Tervetuloa kylään!

Tilaa ilmaiset vinkit luontotoimintaan

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tilaajalahjaksi ilmaiset vinkit luontotoimintaan. Samalla liityt mukaan sisäpiiriin ja pysyt mukana missä meillä Voimatassulla mennään.

Voit peruttaa tilauksen milloin tahansa uutiskirjeen alaosasta klikkaamalla ”peruuta tilaus”-linkkiä.