Voimavaunun valmiit virkistyspaketit tarjoavat luontohyvinvointia sekä yhdessä tekemistä sinne missä oletkin. Virkisty Voimavaunussa -palvelupaketit sopivat loistavasti niin kaveriporukoille, polttareihin, pienten työyhteisöiden tyhy-päiviin tai muulle sopivanpienelle porukalle.

Virkisty Voimavaunulla!

Ystävyyden iltapaketti

Tule viettämään ystävyyden iltaa pienen porukan kanssa. Ystävyyden illassa vahvistetaan vanhaa ystävyyttä ja löydetään uusia puolia itsestä. Ystävyyden ilta on rento hyvän mielen tapaaminen, jossa toiminnallisten ja ohjattujen harjoitteiden avulla

Luonto on läheisenä osana ystävyyden iltaa. Pääset hyödyntämään ystäviesi kanssa luonnonmateriaaleja, luovia kykyjäsi, mielikuvitustasi sekä toimimaan tiiminä ja kertomaan niitä asioita, jotka monesti unohtuvat arjen kiireessä. Ystävyyden ilta yllättää ja lähentää! Me tarjoamme ympäristön ja ohjelman, mutta pääroolissa on teidän ystävyytenne ja te itse.

Lähde ystävyyden matkalle taiteen keinoin. Rakennetaan yhdessä teos juuri teidän ystävyyden kunniaksi. Ystävyyden illassa saat mukaasi muiston siitä, miksi juuri sinä olet ystävillesi niin tärkeä.  Testaamme illassa leikkimielisesti erilaisia rooleja sekä sitä, miten ystävät sinut näkevät tai miten itse näet itsesi. Ystävyyden illassa voit myös lähettää viestejä ystävillesi niistä asioista, joista ette ole puhuneet pitkään aikaan.

Ystävyyden iltaan mahtuu 4-7 osallistujaa ja se maksaa 560 €. (sis alv. 24 %). Illan kesto on noin kolme (3) tuntia, mikä pitää sisällään ohjatun ohjelman (1 ohjaaja), Voimavaunun tilavuokran ja siirron Tampereen alueella sekä vapaamuotoisemman oleskelun ja napostelun. Ystävyyden ilta soveltuu loistavasti niin polttariporukalle kuin muille, ketkä haluavat nauttia rakkaiden ystävien seurasta toiminnallisen, hieman erilaisen ohjelman merkeissä. Ilta toimii hyvin alustuksena muulle yhdessäololle sekä ystävyyssuhteen kehittymiselle.

Haluatko lisäaikaa hyvien ystävien kanssa? Tarjoamme myös kuuden tunnin ystävyyden illan, joka pitää sisällään em. ohjelman lisäksi mysteerilaatikon. Luvassa lisää hupaisaa ja rentoa yhdessäoloa mukavan yhteisen tekemisen merkeissä. Laatikko on tarkoitettu avattavaksi oman ystäväpiirin kesken henkilökunnan lähdettyä.

Voimme halutessasi järjestää ystävyyden iltaan myös kattavat ruokatarjoilut toiveidenne mukaisesti yhteistyökumppaneidemme avulla. Voitte halutessanne jatkaa iltaa Voimavaunussa yön yli ystävyyden hengessä siskonpedissä nukkumalla. Patjamajoituksesta ja ruokailuista veloitamme erikseen.

Luontohemmottelu -paketti

Tarkemmat tiedot tulossa syksyn ainaka

Voimavaunun voit tilata omaan ympäristöösi, kuten kodin tai työpaikan pihaan. Tarjoamme Voimavaunun palvelupaketteja myös luonnonläheisessä ympäristössä Tampereen Teiskossa. Voimavaunu liikkuu myös mitä moninaisempiin julkisiin tapahtumiin ja ympäristöihin tuomaan iloa ja luonnon tuulahdusta sinne missä ikinä oletkin.,

Voimme halutessanne räätälöidä valmiista paketeista myös koko päivän mittaisen ohjelman.

Tilaa ilmaiset vinkit luontotoimintaan

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tilaajalahjaksi ilmaiset vinkit luontotoimintaan. Samalla liityt mukaan sisäpiiriin ja pysyt mukana missä meillä Voimatassulla mennään.

Voit peruttaa tilauksen milloin tahansa uutiskirjeen alaosasta klikkaamalla ”peruuta tilaus”-linkkiä.