Sinulle kiireinen uraohjus, perheenäiti, kummi, vaimo, isä, mummo, vaari, sisko, veli, siskonveljenvaimo tai muu tärkeä tyyppi!

Olethan muistanut pitää huolta itsestäsi? Kaipaatko hetken hengähdystaukoa kiireisessä ja stressaavassa arjessa. Mietitkö, kuinka voisit karata hetkeksi luontoon helposti ja hallitusti?

Kun haluat lisätä arkeesi hetken pysähdystauon, vähentää stressin ja kiireen tunnetta sekä lisätä mukavaa yhdessä tekemistä, vaikka hyvän ystävän kanssa, tämä on sinulle.

Hintaan kuuluu Voimavaunulta vuokrattava Luontopakka -niminen pussillinen tehtäviä, johon olemme koonneet sinulle hyvinvointiasi tukevia harjoitteita. Tehtäväpakkoja on olemassa neljä erilaista versiota; aikuisille, perheille, englanninkielinen versio sekä erityisryhmille suunnattu kuvatuettu tehtäväpakka. Ne auttavat sinua pysähtymään arjessasi sekä herättelevät uudenlaisia ajatuksia, tunteita ja kokemuksia omasta itsestäsi sekä ympäröivästä luonnosta. Sukella luontoon -pop up tapahtumia järjestetään pääosin Voimavaunun muiden tapahtumien yhteydessä, jolloin voit käydä vuokramassa Luontopakan käyttöösi muutaman tunnin ajaksi.

Tilauksesta tulemme järjestämään Sukella luontoon -tapahtumia myös muualle, joten mikäli kaipaat ohjattua ohjelmaa firman kesäpäiville tai vaikka muihin karkeloihin, kysy lisää Eevalta 0403589827, voimatassu@voimatassu.fi

Aivan mahtava konsepti, joka auttaa rentoutumaan hektisen arjen keskellä hyödyntäen luontoa. Kohokohta oli ehdottomasti Hätäjarru! – työpaja ☺️ lämmin suositus! – Sanna

Kun sinulla on ajatus ja haluat aidosti saada enemmän luontokontaktia sekä luoda hyvinvointia itsellesi ja ympärillesi. Et silti halua stressata sitä mistä keksiä tekemistä ja ohjelmaa luontoon lähtemisen ajaksi. Kenties kaipaat vastapainoa lenkkareiden alla rapisevalle asfaltille, mutta haluat kuitenkin olla ulkona ja nauttia luonnon rauhasta.

Voimavaunun Sukella luontoon -tapahtumien pohjaideana on selkeys ja mahdollisimman matalalla kynnyksellä tapahtuva ohjattu ulkoilu sekä sisällöllinen luontokokemuksen tarjoaminen sinulle, ystävillesi tai vaikka koko teidän perheelle. Kun haluat palan arkea, joka aidosti luontohyvinvointia niin omaan, kuin läheistesi arkeesi, tämä saattaa olla tärkein tapahtuma, jonka koskaan käyt. Ja mikä parasta, näitä tulee lisää.

Tulevat Sukella luontoon tapahtumat löydät täältä:

Sukella luontoon -tapahtuma 11.1.2020 Niihaman maja, Tampere

Lue lisää alta! Jos haluat rupatella siitä, onko tämä sinulle juuri oikea perhetapahtuma, soita, tekstaa tai laita mailia Eevalle 040 3589827/ voimatassu@voimatassu.fi tai Pauliinalle044 3187543.

Tämä on sinulle, jos…

  1. Sinulla on halu ottaa pieni aikalisä arkeesi ja polttava fiilis, että haluat lähteä hetkeksi lähiluontoon. Olet tervetullut tapahtumiimme millä porukalla tahansa – me emme aseta siihen rajoja. Luontopakkoja on tarjolla neljä eri versiota elämäntilanteesta riippuen –  perheversio, erityistukea tarvitseville kuvallinen versio, englanninkielinen pakka sekä aikuisille soveltuva tehtäväpakka.
  2. Kun haluat vaihtelua iänikuiseen television katsomiseen tai kännykkäruudun tuijotteluun.
  3. Haluat tarjota luontoseikkailuja, pysähtymisen hetkiä sekä mukavaa ohjattua, mutta silti riittävän kevyttä ja leikkimielistä yhdessä tekemistä itsellesi, ystävillesi kuin koko perheelle.
  4. Haluat muuttaa omaa toimintatapaasi sekä ajatteluasi suhteessa luontoon sekä sen mahdollisuuksiin sinun ja läheistesi toimintaympäristönä.
  5. Haluat elää täyttä elämää, jossa luonnolla on suuri merkitys, olla innostunut, jaksaa paremmin arjessasi sekä tarjota saman kokemuksen myös koko teidän porukalle.

Ja haluat työstää yhdessä:

Miten tarjota mukava toiminnallinen luontohetki sinulle, ystävillesi sekä koko perheelle.  

Miten saat aikaiseksi enemmän vähemmällä. Miten pienikin luontokokemus voi olla merkityksellinen ja arvokas.

Miten selättää kiireen ja hektisyyden tuntu arjessa tai ainakin antaa vastaisku näille ja saada aikaan positiivisia luontokokemuksia.

Miten kasvattaa arjessa pysähtymisen ja ”vain olemisen” kokemuksia sekä mukavaa yhdessäolo aikaa.

Hanki liput edullisemmin ennakkoon tästä!

” Luontopakka johdatti voimaannuttavaan luontokokemukseen ja Voimavaunun takka lämmitti mukavasti Niihaman metsälenkin jälkeen. Kiitos Eeva ja Pauliina kiireettömästä tuokiosta luonnossa.” – Aila, Sukella luontoon pakan ostanut asiakas

Sukella luontoon tapahtumia järjestetään ympäri vuotta, tulevat tapahtumat:

Sukella luontoon -tapahtuma 11.1.2020 Niihaman maja, Tampere

Hanki liput edullisemmin ennakkoon tästä!

Mitä jokaisen hyvinvoivan ihmisen tulee tietää?  

Enemmän luontokontaktia ja aidompaa sekä kiireettömämpää arkea niin itselle kuin läheisillekin.

Lisätietoja Eeva Kahilaniemi 0403589827, voimatassu@voimatassu.fi tai Pauliina Hautala 0443187543

Miten saat enemmän luontohyvinvointia niin omaan kuin läheistesi arkeen?

Miten ehdit toteuttaa luontolähtöistä toimintaa osana arkeasi?

Olet jo miettinyt tarpeeksi.

Nyt on aika laittaa luonto osaksi arkea ja lisätä sitä kautta hyvinvointiasi.

Jos niin moni teknologiabisnes jyrää maailmalla niin on myös sinun aikasi alkaa laittamaan vastaisku tekniikalle ja tarjota tilalle jotain aitoa ja alkuperäistä – osa luontoa ja hyvinvointia. Yhdessä tekemistä ja kokemista!

Hanki liput edullisemmin ennakkoon tästä!

Ketä me olemme ja mitä meillä on sinulle annettavaa?

Voimavaunun Sukella luontoon -tapahtumien takana on pirkanmaalainen yrittäjäkaksikko, Voimatassun yrittäjä Eeva Kahilaniemi, joka on pohjakoulutukseltaan toimintaterapeutti, yhteisöpedagogi ja eläintenhoitaja.

Pauliina Hautala on Voimavaunun kaksikon tarinankertoja ja taiteilija. Pauliina on koulutukseltaan sosionomi ja kuvataiteilija ja onkin loihtinut pääosin kaikki Voimavaunun taiteellista silmää vaativat luomukset eri luontoseikkailuiden tehtäväpisteillä.

Eeva ja Pauliina ovat yhdistäneet voimansa, keränneet vuosien kokemuksensa sekä menetelmäosaamisensa sosiaali-, terveys- ja kasvatusaloilla sekä luontolähtöisten menetelmien hyödyntämisen yhden liikkuvan katon alle – Voimavaunun liikkuvan tilan.

Sukella luontoon -tapahtumat ovat rakennettu matalan kynnyksen tapahtumiksi lähteä luontoon ja pysähtyä omassa kiireisessä arjessa.

Hanki liput edullisemmin ennakkoon tästä!

Voimavaunun Sukella luontoon -tapahtumat sisältävät:

  1. Selkeys – pois turhista selityksistä ja esteistä.

Maailmassa on tällä hetkellä paljon informaatiota ja erilaisia ärsykkeitä. Aikaa pysähtymiselle ja yhdessä tekemiselle tuntuu olevan välillä vaikea löytää. On liikaa teknologiaa sekä asioita mistä valita. Samalla nämä estävät meitä olemasta aidosti läsnä oman itsemme, läheistemme sekä perheemme kanssa ja tekemästä asioita yhdessä, osana luontoa. Laitetaan fokus yhteisöllisyyteen, osallisuuteen, vuorovaikutukseen ja läsnäoloon luonnossa – yksin, yhdessä tiiminä tai perheenä totta kai.

2. Mahdollista luontokokemus – oikea ajoitus, psykologia, tekniikka ja läsnäolo. Jokaisen arki mahdollistaa luonnon ottamisen osaksi omaa arkea, vaikka vain pieninä maistiaisina. Voimavaunun Sukella luontoon -tapahtumat mahdollistavat luontokokemuksen matalalla kynnyksellä ja valmiina pakettina – sinun ei tarvitse muuta kuin pakata itsesi autoon tai hurauttaa vaikka pyörällä tapahtumapaikalle, maksaa Luontopakan vuokramaksu ia lähteä luontoseikkailulle. 

3. Ajankäyttö. Pienikin ripaus luonnon vaikuttavuutta on merkityksellinen ja arvokas. Jokaiselle ihanalle ihmiselle pitäisi tarjota mahdollisuus kokemukselliseen luontoon. Tämän takia tapahtumamme kestävätkin noin 1,5-2 tuntia/ kerta, joten sen ajan varmasti jokainen saa järjestymään kiireisessäkin arjessa.

4. Luonto arkeen. Luontoon lähteminen voi välillä tuntua vaikealta, jopa ylitsepääsemättömältä.Ulkona sataa tai on märkää ja kylmää. Luonto on kuitenkin täynnä mahdollisuuksia eri vuodenaikoina ja sääolosuhteissa, kunhan pukeutuu oikein. Nyt onkin mahtava tilaisuus ottaa luonto osaksi arkea matalalla kynnyksellä omassa lähiluonnossa.Luonnossa liikkuminen koko oman tiimin voimin luomahdollisuuksia uusiin kokemuksiin sekä kehittyvään yhdessä tekemiseen. Tai mikäli koet paremmaksi – karkaa luontokokemukseen vain itsesi kanssa – sekin sopii vallan mainiosti.

5. Yksin on tylsää, yhdessä kaikki on mahdollista! Helpoin ja mukavin tapa lähteä ulos ja liikkeelle on ottaa kaveri mukaan. Meille on ihan yhtä ok, jos kuitenkin haluat nauttia Sukella luontoon -luontokokemuksen vain itsesi kanssa. Mikä vain käy meille, kunhan se on itsellesi parasta.   

6. Usko ja halu – kaksi konkreettista asiaa, joiden merkitys on suurin koko työlle.

Me Voimavaunun Sukella luontoon tapahtumien tekijät uskomme luonnon hyvää tekevään voimaan, erilaisen ympäristön avaaviin kokemuksiin, osallisuuteen sekä kokemuksellisuuteen. Uskomme myös luontoympäristön mahdollisuuksiin tarjota sekä lisätä yksilön hyvinvointia. Luotamme myös luontoympäristön mahdollistavan yhdessä tekemisen voiman – toisia kuunnellen ja kannatellen. Joskus Voimavaunu saattaa heilauttaa teidät pois mukavuusalueelta, mutta haasteissa on mahtava tilaisuus kasvaa! Haluamme liikuttaa yksilöitä luontoon ja tarjota jokaiselle niin pienemmälle kuin isommallekin ihmiselle turvallisia, mukavia ja miellyttäviä kokemuksia lähiluonnossa. Uskomme, että olet kanssamme samaa mieltä!

Jos olet tosissasi halukas yhdistämään luonnon osaksi arkeasi, Sukella luontoon -tapahtumat ovat tehty juuri sinulle. Samalla kun tarjoat luontokokemuksen ystävillesi tai koko teidän perheelle, saat itsekin enemmän. Voit saada monipuolisemman iltapäivän täynnä mukavaa yhdessä tekemistä ja osallisuutta, yhteen hiileen puhaltamista sekä mielekkäämmän arjen, tyytyväisempiä ystäviä ja perheenjäseniä ja enemmän virtaa niin itsellesi kuin läheisillesikin.

Hanki liput edullisemmin ennakkoon tästä!

Hinta

Voimavaunun liikkuvan tilan Sukella luontoon -tapahtumat perustuvat tekijöiden pitkään kokemukseen sosiaali- terveys- ja kasvatusalojen työkentiltä sekä luontolähtöisten menetelmien osaamiseen. Tapahtumat ovatkin huolella suunniteltuja ja rakkaudella käsityönä teille valmistettuja. Sukella luontoon -tapahtumissa tehtäväkorttien tehtävät johdattelevat teidät erilaisten aistien, pysähtymisen, itsensä kuuntelemisen sekä yhdessä tekemisen pariin.  Perhepakka tarjoaa eri ikäisille lapsille mukavia kokemuksia, elämyksellisyyttä ja pieniä haasteita luontoympäristössä tehtävien toimintojen kautta.

Jokaiselle yksilölle, ystäväporukalle kuin perheenjäsenelle, tyypistä riippumatta, löytyy varmasi sopivasti purtavaa monipuolisista Luontopakan tehtävistä.

Sukella luontoon -tapahtumien hinta on alkaen vain 10 €, kun ostat Luontopakan vuokrauksen ennakkoon netistä. Paikan päältä Luontopakan vuokraus on 15€.

Tapahtuma sisältää myös

– Pysähtymistä, arkipäivästä irrottautumista sekä omien rajojen kokeilemista

– Mukavaa yhdessä tekemistä, osallisuutta, vuorovaikutusta kaikille osallistujille

– Matalan kynnyksen kokemuksen lähiluonnossa liikkumisesta

– Valmiin ja käsityönä valmistetun toiminnallisen tehtäväpakan, jonka voi toteuttaa itsenäisesti lähiluonto- ja metsäympäristössä osallistujan mieltymysten mukaan

– Jokaiselle porukalle elämäntilanteeseen soveltuvan Luontopakka -version. Saatavilla aikuisille suunnattu tehtäväpakka, perhepakka, englanninkielinen luontopakka sekä erityisryhmille suunnattu kuvatuettu tehtäväpakka.

– Yhteistyökumppanimme (tapahtumasta ja tapahtumapaikasta riippuen esim. Niihaman maja) tarjoaa luontoseikkailun ratoksi herkullista syötävää, juotavaa ja palanpainiketta sekä mahdollisuuden myös omien eväiden nauttimiseen esim. kodassa makkaraa paistamalla.

– Kun ostat liput ennakkoon netistä, saat ne aina edullisemmin!

– TAKUU! Jos tapahtuman jälkeen koet, että tapahtuma ei ollut sinulle mieleinen, etkä koe saaneesi uusia oivalluksia ja riittävästi yhteistä tekemistä, kerro se meille. Toivoisimme myös kuulevamme, miten voisimme parantaa luontoseikkailukokemustasi seuraavalla kerralla, joten korvauksena mielipahasta, annamme sinulle lahjakortin seuraavaan tapahtumaamme veloituksetta.

Sukella luontoon tapahtumien hinta on 10€, kun ostat lipun ennakkoon netistä ja 15€ paikanpäältä (mieluiten korttimaksu). Suosittelemme yhtä luontopakkaa korkeintaan 3-4 hengen tiimeille, jolloin jokainen saa tilaisuuden rentoutumiseen ja rauhoittumiseen. Perhepakka soveltuu myös hieman isommalle porukalle.

Hanki liput edullisemmin ennakkoon tästä!

Tilaa ilmaiset vinkit luontotoimintaan

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tilaajalahjaksi ilmaiset vinkit luontotoimintaan. Samalla liityt mukaan sisäpiiriin ja pysyt mukana missä meillä Voimatassulla mennään.

Voit peruttaa tilauksen milloin tahansa uutiskirjeen alaosasta klikkaamalla ”peruuta tilaus”-linkkiä.