Hyvinvointia Voimavaunulla!

Luontohoivan valmiit palvelupaketit tarjoavat luontohyvinvointipalvelut sinne missä oletkin. Järjestämme Voimavaunun luontohoivan -hyvinvointipaketteja esimerkiksi palvelukeskuksille, kuntoutus- ja asumisyksiköille, päiväkodeille, kouluille, työyhteisöille sekä erilaisiin tapahtumiin.

VOIMAVAUNUN PAKETIT ERITYISRYHMILLE

ILOA VAUNUSTA (n.4h)

Voimavaunun aisteille rakennettu läpikuljettava pieni kokemuspolku sopii esimerkiksi tapahtumiin, messuille, markkinoille tai erityisryhmien tilaisuuksiin tarjoamaan näkökulmaa siitä, kuinka eri aisteja voi herätellä kiinnostavilla tavoilla luontolähtöisesti. Iloa vaunusta on Voimavaunun luontohoivan palvelupaketeista lyhyin ja soveltuukin loistavasti juuri erilaisiin tapahtumiin. Se on kuin pyörillä liikkuva ja moniaistillinen elämys -aistipolku, joka kuljettaa sinut luonnon äärelle olitpa missä tahansa.

METSÄN HILJAISUUS, ERITYISRYHMILLE (n.4h)

Pienille ryhmille toteutettava aisteja virittelevä kokemus vaunussa, jossa hiljaa istuen käydään eri aistien kautta läpi suomalainen metsäkokemus. Hetki soveltuu hyvin erityisryhmille ja liikuntarajoitteisille, ja asiakas voi osallistua ohjattuun toimintaan omista lähtökohdistaan. Metsän hiljaisuus rauhoittaa, herättää muistoja ja kuljettaa paikkoihin, joissa kasvoivat marjaisimmat mättähät…

TUNNE LUONTOSI -tunnetyöpaja (n.4h)

Erityisryhmille suunnattu tunnetyöpaja joko Voimavaunussa tai asiakkaiden omissa tiloissa. Työpaja sukeltaa tunteiden maailmaan ja auttaa meitä ilmaisemaan itseämme toisille. Menetelminä käytetään kuvataidetta, Green Care -menetelmiä ja erilaisia tunnetyökaluja.

TAIDETTA LUONNOSTA (n. 4h)

Taidekokemus , jossa rakennetaan taidetta luonnonmateriaaleja apuna käyttäen. Toiminnassa heijastuu vuodenkierto, Green Care -ajattelu ja nykytaidetta yhdistävä hieman erilainen näkökulma. Toiminnan sisältöä voidaan muokata vastaamaan ryhmän taitotasoa.

Voimavaunun luontohoivan työpajojen ohjeistus:

Voimavaunun luontohoivan palvelupaketti maksaa 857 € / 4 h yksi valittu palvelupaketti. Hinta sisältää alv. 24 %.

Voimavaunun luontohoivan palvelupaketteihin kuuluu neljän (4) tunnin ohjattu ohjelma Voimavaunussa sekä sen välittömässä läheisyydessä, kahden (2) sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisen ohjaus Voimavaunun taholta, materiaalikulut sekä pientä naposteltavaa ja luontoinen juomapaukku. Paketti sisältää vaunun siirtokulut Tampereen kaupunkialueella. Lisätunneista veloitamme 177 €+ alv. Tulemme mielellämme Voimavaunun kanssa myös muualle, mutta kysy tuolloin tarjous suoraan meiltä voimatassu(at)voimatassu.fi.

Neljän tunnin aikana vaunussa ehtii vierailemaan rauhassa, työpajasta riippuen noin kaksi ryhmää, joissa kussakin on neljästä kuuteen asiakasta. Toivomme aina, että luontohoivan palvelupaketeissa asiakkaiden mukana tulee myös esimerkiksi henkilökuntaan kuuluva, joka vastaa asiakkaiden terveyteen ja kuntoutukseen liittyvistä asioista. Me Voimavaunun väki tarjoamme moniaistillisen elämyksen ja ohjelman.

Vaunun työpajoista asiakkaat voivat valita ensisijaisesti yhden. Pystymme myös räätälöimään tarpeiden mukaan oman työpajan tai yhdistelemään palvelupaketteja. Mikäli haluat kuljettaa Voimavaunun matkassa isomman määrän asiakkaita – sekin onnistuu, sillä palvelupaketeista saa räätälöityä myös koko päivän version. .

Voimavaunun voit tilata omaan ympäristöösi, kuten kodin tai työpaikan pihaan. Tarjoamme Voimavaunun palvelupaketteja luonnonläheisessä ympäristössä Tampereen Teiskossa. Voimavaunu liikkuu myös mitä moninaisempiin julkisiin tapahtumiin ja ympäristöihin tuomaan iloa ja luonnon tuulahdusta sinne missä ikinä oletkin.


Tilaa ilmaiset vinkit luontotoimintaan

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tilaajalahjaksi ilmaiset vinkit luontotoimintaan. Samalla liityt mukaan sisäpiiriin ja pysyt mukana missä meillä Voimatassulla mennään.

Voit peruttaa tilauksen milloin tahansa uutiskirjeen alaosasta klikkaamalla ”peruuta tilaus”-linkkiä.