Kotoilu-boksit 

Onko sinulla tekemisen puutetta? Haluat viettää aikaasi kotona tai muuten vain mukavassa ja leppoisassa ympäristössä? Suunnitteletko illanviettoa omalla porukalla ja mietit miten sitä voisi maustaa? Olisiko hauska olla välillä ulkona? Haluatko, että joku muu suunnittelee sisällön puolestasi? Kotoilu-boksi on sinulle, harkitsetpa sitten illanviettoa aikuisten kanssa tai tekemistä teidän perheelle tai lasten synttäreille.

Tämä on sinulle, jos…

  1. Haluat järjestää jotain erityistä yhdessä ulkona
  2. Haluat päästä helpolla
  3. Olet valmis heittäytymään ja tarttumaan toimintaan
  4. Nautit valmiista laadukkaasta sisällöstä, etkä halua pelkkää humpuukia ja pintaraapaisua
  5. Haluat pysähtyä ja tarttua hetkeen
  6. Nautit luontokokemuksista ja ulkona liikkumisesta

 Kotoilu-boksien sisältö

Mukaansa tempaavat ja testatut sisällöt, joilla saat houkuteltua kaikki asianosaiset luonnon äärelle. Luovaa heittäytymistä, inspiraatiota, yhdessä tekemistä sekä laadukkaan, käsityönä rakennetun ja toteutus valmiin paketin.

Jos olet tosimielellä halukas tuomaan luonnon osaksi perheenne, kaveriporukkanne tai työyhteisönne arkeasi, ovat kotoilu-boksimme tehty juuri sinulle. Samalla kun valitset luontokokemuksen koko teidän porukallenne, saat itsekin enemmän. Koet monipuolisen parituntisen täynnä mukavaa yhdessätekemistä ja osallisuutta sekä yhteen hiileen puhaltamista. Saat mielekästä arkea, tyytyväisempiä tiimiläisiä ja enemmän virtaa niin itsellesi kuin läheisillesikin.

Tilaa kotoiluboksit tästä!

Pyrstö edellä puuhun – Voimavaunun työhyvinvointiseikkailu 

Voimavaunun työhyvinvointiboksi on täynnä laadukasta sisältöä koettavaksi valitsemassanne paikassa. Pyrstö edellä puuhun – kotoiluboksi sopii pienelle noin 4-8 hengen työporukalle ja sen toteutuspaikan päätätte te, kunhan se on luontoympäristössä. Voimavaunun naiset kannustavat tietysti myös nokipannukahveihin tai ainakin termarikaakaoihin firman piikkiin, sillä eväät tekevät retken.
Pyrstö edellä puuhun – boksi on pakattu täyteen kotimaista käsi- ja suunnittelutyötä. Kokonaisuus pitää sisällään työyhteisön oleellisimpia teemoja, kuten yhteistyö, vuorovaikutus, unelmointi ja huumori. Voimavaunun omasta ideologiarepusta sekaan on nakattu mausteeksi luontohyvinvointi ja arjesta irtaantuminen.
Voimavaunun naiset heittävät teille siis boksillisen pieniä leikkimielisiä haasteita, joiden avulla ehkä näette yhteisönne voimavaroja ja yksilöllisiä piirteitä paremmin! Kokonaisuus ei ole ryppyotsainen tai totinen, muuten mennään todellakin pyrstö edellä puuhun.
Mitä tämä teiltä sitten edellyttää? Eipä paljon mitään ylimääräistä! Jos päätätte tilata Voimavaunun Pyrstö edellä puuhun -työhyvinvointiboksin, tarvitsette muutaman tunnin yhteistä aikaa ja valitun luontoympäristön. Se voisi olla vaikkapa luontopolku tai metsäinen virkistysalue. Ennen boksin toteutusta suunnittelette koko porukalle sopivan kävelyreitin annettujen ohjeiden mukaisesti, saa toki vaikka pyöräilläkin. Ja sitten lähdette matkaan! Reppuun on hyvä pakata rento mieli, juotavaa, istuinalustat ja eväät. Sisältövastaavana toimii Pyrstö edellä puuhun -boksi.
Tämä voisi olla juuri teidän porukallenne sopiva työhyvinvointipäivän sisältö, jos koette olevanne jutusteluun taipuvaista rentoa sakkia, joilla on halu jakaa ajatuksia. Tykkäätte ehkä liikkua luonnossa kaukana kaupungin hälinästä ja saada työarkeen aidosti irtaannuttavan hengähdyshetken.
Mennään siis pyrstö edellä puuhun, mutta sieltä on mahdollista levittää siipensä ja lentää!

”Ihanaa erilaista tekemistä keskelle työpäivää. Ajatuksia herättävää ja nostattavaa keskustelua mukavassa ympäristössä. ”

Emmi Kyparissakos, COVERGLOBAL OY

 

Tilaa Pyrstö edellä puuhun työhyvinvoitiseikkailu tästä!

Ystävyyden latauslaatikko – Voimavaunun kotoiluboksi ystäväporukoille

Voimavaunun ystävyysboksi on kuin iso lämmin halaus juuri teidän porukallenne valitsemassanne paikassa!
Ystävyyden latauslaatikko – Voimavaunun kotoiluboksi on pakattu täyteen kotimaista suunnittelua ja käsityötä, sekä tietysti hillittömän hauskaa ja tunnerikasta yhdessäoloa teidän ystäväporukallenne.
Ystävyyden latauslaatikko pitää sisällään muutaman tunnin mittaisen ohjelman toteutettavaksi luonnonläheisessä paikassa, vaikkapa mökillä. Sisältö on saatavilla 4-6 hengen kokoisille ryhmille.
Muutama tunti ohjelmaa, eli penkillä istumista ja haukottelua vai? No ei todellakaan. Tämä boksi on täytetty hauskoilla haasteilla, pienellä kisailulla, omin kätösin tekemisellä, huumorilla, tunteilla ja ennen kaikkea: teidän ystävyytenne juhlistamisella! Me tarjoamme näyttämön, mutta staroja olette te!
Mitä teiltä pitäisi löytyä, jotta ilta olisi onnistunut? Tätä meiltä usein kysytään, ja tässä tiivistetty vastaus: yhteinen tulevaisuus ja sakset. Tämä kotoiluboksi onnistuu parhaiten, jos sen käyttää sellainen porukka, joka on tekemisissä toistensa kanssa säännöllisesti, mutta ei ole väliä oletteko uusia vai vanhoja ystäviä. Voimavaunun kantavia teemoja on luonnosta hyvän olon ammentaminen, joten tämäkin boksi ja sen sisällöt kaipaavat ympärilleen luontoa, kun avaamisen aika koittaa.
Nyt siis kaikki ihanat, tärkeät, luovat, leikkisät, taipuvat, joustavat, muistavat, miettivät, ihan kaikenlaiset ja houkuteltavissa olevat ystävät: Viettäkää unohtumaton ilta Ystävyyden latauslaatikon parissa!

”Ystävyyden kotoiluboxi oli ihana lisä ystävien yhteiseen viikonloppuun” Jenna Brisk

Tilaa Ystävyyden latauslaatikko tästä!

Vektorius Vinhan pulma – Voimavaunun kotoiluboksi koululaisille

Voimavaunun pihaseikkailu kouluikäisille tarjoaa jännää ratkottavaa sekä kutkuttavan juonen. Tilaa Vektoriuksen kotoiluboksi vaikka pienimuotoisten syntymäpäivien vetonaulaksi tai sukujuhliin serkkuporukalle. Lavasta seikkailu omaan pihaasi selkeiden ohjeiden avulla, valvo peliä ohjeistuksen mukaan ja päästä lapset irti seikkailuun!
Vektorius Vinha on huono-onninen keksijä, jonka mullistavan keksinnön osaset ovat menneet sekaisin. Vihjeiden avulla ja pulmia ratkoen 3-6 hengen 8-12 -vuotiaiden seikkailijaporukka saa edetä kohti loppuhuipennusta ja ehkä ratkaistua sen, mikä kone olikaan kyseessä…
Seikkailu lavastetaan omaan pihaympäristöön ja sen toteutukseen tarvitaan yksi innokas aikuinen, joka esivalmistelee seikkailun ja toimii pelinvalvojana. Pelinvalvoja saa selkeät ohjeet, joiden avulla hän pysyy hyvin kyydissä mukana. Vektorius Vinhan pulma ratkeaa yleensä noin 1,5 tunnissa. Tämän boksin tilaajan on hyvä lukea saatekirje hyvissä ajoin etukäteen, että esivalmistelut sujuvat mutkitta. Ja nyt jos sadesää arveluttaa: Hätätilanteessa Vektorius Vinhan Pulman saa sovellettua myös sisätiloihin, mutta me Voimavaunun naiset olemme vahvasti sitä mieltä, että ulkoileva lapsiporukka on iloinen ja rento lapsiporukka.
Mitä kaikkea siis onkaan laitettu boksiin nimeltä Vektorius Vinhan pulma? Ulkoilua, yhdessäoloa, ryhmätyötä, tarkkaavaisuutta, oveluutta, logiikkaa, päättelykykyä, kätköjen etsintää ja hauskaa menoa! Sukeltakaa vähän erilaiseen vanhanajan seikkailuun Vektorius Vinhan kanssa!

Haluatko Vektorius Vinhan luoksesi? Tilaa se tästä!

 

Tilaa ilmaiset vinkit luontotoimintaan

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tilaajalahjaksi ilmaiset vinkit luontotoimintaan. Samalla liityt mukaan sisäpiiriin ja pysyt mukana missä meillä Voimatassulla mennään.

Voit peruttaa tilauksen milloin tahansa uutiskirjeen alaosasta klikkaamalla ”peruuta tilaus”-linkkiä.