Kotoilu-boksit

Kotoilu-boksit 

Onko sinulla tekemisen puutetta? Haluat viettää aikaasi kotona tai muuten vain mukavassa ja leppoisassa ympäristössä? Suunnitteletko illanviettoa omalla porukalla ja mietit miten sitä voisi maustaa? Olisiko hauska olla välillä ulkona? Haluatko, että joku muu suunnittelee sisällön puolestasi? Kotoilu-boksi on sinulle, harkitsetpa sitten illanviettoa aikuisten kanssa tai tekemistä teidän perheelle tai lasten synttäreille.

Tämä on sinulle, jos…

  1. Haluat järjestää jotain erityistä yhdessä ulkona
  2. Haluat päästä helpolla
  3. Olet valmis heittäytymään ja tarttumaan toimintaan
  4. Nautit valmiista laadukkaasta sisällöstä, etkä halua pelkkää humpuukia ja pintaraapaisua
  5. Haluat pysähtyä ja tarttua hetkeen
  6. Nautit luontokokemuksista ja ulkona liikkumisesta

 Kotoilu-boksien sisältö

Mukaansa tempaavat ja testatut sisällöt, joilla saat houkuteltua kaikki asianosaiset luonnon äärelle. Luovaa heittäytymistä, inspiraatiota, yhdessä tekemistä sekä laadukkaan, käsityönä rakennetun ja toteutus valmiin paketin.

Jos olet tosimielellä halukas tuomaan luonnon osaksi perheenne, kaveriporukkanne tai työyhteisönne arkeasi, ovat kotoilu-boksimme tehty juuri sinulle. Samalla kun valitset luontokokemuksen koko teidän porukallenne, saat itsekin enemmän. Koet monipuolisen parituntisen täynnä mukavaa yhdessätekemistä ja osallisuutta sekä yhteen hiileen puhaltamista. Saat mielekästä arkea, tyytyväisempiä tiimiläisiä ja enemmän virtaa niin itsellesi kuin läheisillesikin.

 Lisätietoja tulossa aivan näillä näppäimillä… 

Tilaa kotoiluboksit – TULOSSA LÄHIAIKOINA

Tilaa ilmaiset vinkit luontotoimintaan

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tilaajalahjaksi ilmaiset vinkit luontotoimintaan. Samalla liityt mukaan sisäpiiriin ja pysyt mukana missä meillä Voimatassulla mennään.

Voit peruttaa tilauksen milloin tahansa uutiskirjeen alaosasta klikkaamalla ”peruuta tilaus”-linkkiä.