Päiväys ja aika
Tapahtumapäivä: 9.12.2023
15:00 - 19:00

Tapahtumapaikka
Niihaman ulkoilumaja

Kategoriat


 

Metsä on hämärä ja maa jalkojen alla rouskuu. Ilmassa tuoksuu odotus ja jossain vilahtaa punainen lakki.

Voimavaunun Tonttujen Joulutaika on koko perheelle suunnattu metsäseikkailu, joka auttaa kiireisiä pysähtymään joulun tunnelmaan ja paljastaa lapsille tonttujen salaisuuksia.

Seikkailu on täynnä etsittäviä piiloja, tarinoita, tekemistä ja sitä tärkeintä: Yhdessä vietettyä aikaa. Pääsette katsomaan, nuuhkimaan, koskemaan ja itse rakentamaan jouluisia tonttumaisuuksia.

Voimavaunu on järjestänyt perheiden metsätapahtumia jo usean vuoden ajan. Jotta teillä kaikilla on mahdollisimman ihana pujahdus metsään, niin muistakaa pukeutua lämpimästi ja hämärän tullen ottakaa taskulamput. Jouluseikkailuun voitte siis lähteä joko valoisan tai pimeän aikaan.

Tämän vuoden Tonttujen Jouluaika -seikkailussa olemme erityisesti keskittyneet aisteihin ja tonttujen salaisuuksiin, joita paljastetaan eri keinoin. Seikkailu sopii erityisesti 4-vuotiaasta ylöspäin, mutta isommat ja pienemmätkin pysyvät mukana.

Voimavaunun seikkailuissa olennaista on koko perheen yhteinen tekeminen, yhdessä oleminen ja kiireetön läsnäolo! Pienet luonnossa koetut riemun hetket ovat kuin rusinoita pullassa! Ota siis mukaan perheesi tai porukkasi ja tulkaa yhdessä kokemaan Voimavaunun tunnuslause: Leikkiä, luontoa ja luovuutta!

Osta liput edullisemmin etukäteen Voimavaunun verkkokaupasta! Myymme lippuja alkuun vain ennakkomyyntinä Voimavaunun verkkokaupasta!

Paikka: Niihaman maja, Tampere (Pikku-Niihaman tie 80, 33560 Tampere)

Aika: Lauantaina 9.12.2023 klo 15-19. Voit lähteä tuona aikana seikkailulle. Seikkailuun on hyvä varata aikaa noin 1,5-2 h/ perhe. Voit lähteä tuona aikana seikkailulle.

Osta liput edullisemmin etukäteen Voimavaunun verkkokaupasta! Myymme lippuja alkuun vain ennakkomyyntinä Voimavaunun verkkokaupasta!


HUOM! Poikkeuksellisesti olemme siirtyneet perhetapahtumissamme vain ennakkomyyntilippuihin, jotta tiedämme etukäteen toteutuuko tapahtuma vai ei eli saammeko riittävästi osallistujia. Tapahtumat järjestetään jos lippuja on ennakkomyyntinä myyty vähintään 15 perhelippua. Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi, palautamme lipun hinnan automaattisesti tai voit halutessasi siirtää liput käytettäväksi seuraavaan tapahtumaamme.