Päiväys ja aika
Tapahtumapäivä: 30.10.2020 - 31.10.2020
16:00 - 19:00

Tapahtumapaikka
Niihaman maja

Kategoriat


Revenneen lakanan arvoitus – koko perheen halloweenmetsäseikkailu

Mitä ihmettä on tapahtunut, kun Viljo-vaari löytää pyykkinarulla roikkuneesta perintölakanasta pelkän tilkun? Jäljet viittaavat metsään päin, ja sinne vaarikin lähtee tihutyön tekijän perään. Lähde sinäkin pimeään metsään seikkailemaan ja ratkaisemaan revenneen lakanan arvoitusta: Kuka tai mikä on tihutyön takana? Ota mukaasi soihtu ja ystävät, hae kartta Voimavaunulta ja kerää rohkeutesi astuessasi hämärään… Voimavaunun halloweenin metsäseikkailu sopii koko perheelle, vaikka pimeä metsä saattaakin yllättää jännittävyydellään ja haasteellisuudellaan.

Tapahtuma sijoittuu kokonaan ulkotiloihin ja seikkailijoilla tulee säilyä hyvät turvavälit. Tulethan vain terveenä seikkailemaan. Tärkeät pimeän seikkailun varusteet ovat kohdistava taskulamppu, jolla voi valaista heijastavia pintoja, sekä lämpimät ja kosteaa kestävät vaatteet. Hämärän metsä hönkii huurujaan…

HUOM! Huomioimme tapahtumassa yleisiä turvallisuusohjeita turvaväleistä sekä käsihygieniasta. Suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä turvallisen metsäseikkailun takaamiseksi. Perhekunnat liikkuvat metsässä omalla porukallaan. 

Osta lippusi edullisemmin ennakkoon tästä!

 

Paikka: Niihaman maja, Tampere, tarkempi osoite Pikku-Niihamantie 98, 33560 Tampere

Aika: Perjantaina 30.10. klo 16-19 ja lauantaina 31.10. klo 16-19 välisenä aikana pääsette starttaamaan metsäseikkailulle.

Osta lippusi edullisemmin ennakkoon tästä!

Lähde koko perheen kanssa luontoseikkailulle

Jos haluat lisätä arkeenne luontoseikkailuja, mysteerien selvittämistä sekä enemmän mukavaa stressistä irroittavaa yhdessätekemistä perheenä, tämä on sinulle. Jos haluat tarjota huippukivoja, kiireettömiä luontokokemuksia helposti ja matalalla kynnyksellä teidän perheelle, ovat perhetapahtumamme juuri sinulle.

Hintaan kuuluu lippu perhetapahtumiimme, joita järjestetään ympäri vuoden Tampereella ja lähiympäristöissä.  Tapahtumamme ovat pop up -tyyppisiä, eli ne rakennetaan aina tapahtuman ajaksi sen hetkiseen tapahtumaympäristöön.

Hanki liput tästä!

Tämä on sinulle, jos…

1.    Sinulla on oma perhe, naapuri, kummilapsi tai muu luvallisesti lainattava lapsi, jonka kanssa haluat lähteä hetkeksi lähiluontoon. Toki olet tervetullut tapahtumiimme millä muullakin porukalla tahansa – me emme aseta siihen rajoja. Perhetapahtumiin voi yhtä hyvin lähteä heittäytymiskykyisellä ja huumorintajuisella aikuisporukallakin.

2.    Haluat vaihtelua iänikuiseen televisio-ohjelmien kärttämiseen tai lasten käninään, kun “ei ole mitään tekemistä”.

3.    Haluat tarjota luontoseikkailuja, aivopähkinöitä sekä ohjattua mutta silti riittävän kevyttä ja leikkimielistä yhdessätekemistä teidän perheellenne.

4.    Haluat muuttaa omaa toimintatapaasi sekä ajatteluasi suhteessa luontoon sekä sen mahdollisuuksiin perheen toimintaympäristönä.

5.    Haluat elää täyttä elämää, jossa luonnolla on suuri merkitys! Haluat olla innostunut, jaksaa paremmin arjessasi sekä tarjota saman kokemuksen myös koko teidän porukallenne.

Osta lippusi edullisemmin ennakkoon tästä!

Voimavaunun liikkuvan tilan perhetapahtumat perustuvat tekijöiden pitkään kokemukseen sosiaali-, terveys- ja kasvatusalojen työkentiltä sekä tekijöidensä suurperhearjessa hyväksi havaittuihin käytänteisiin. Tapahtumat ovat huolella suunniteltuja ja rakkaudella teille perheenäitien käsityönä valmistamia. Tapahtumiemme materiaaleissa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleja ja ne ovat aina aitoa käsityötä, juuri kyseistä tapahtumaa varten askarreltuja. Perhetapahtumissa juoni vie tehtäväpisteiltä toiselle ja perheen tehtävänä on ratkoa metsään piilotettuja arvoituksia, tehtäviä, mysteereitä – mitä milloinkin. Yhdessä tiiminä, tasapuolisesti kaikkia perheenjäseniä kuunnellen ja arvostaen.

Tapahtumissa juonen lisäksi mukana kulkevat suunnitellusti erilaiset aistit, kokemuksellisuus, osallisuus, elämyksellisyys sekä vuorovaikutuksen ja yhdessä tekemisen tukeminen. Tehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia, joten jokaiselle perheenjäsenelle, tyypistä riippumatta, löytyy varmasi sopivasti purtavaa. 

Perhetapahtuman hinta on alkaen vain 22 €, kun ostat liput ennakkoon netistä.

Hanki liput tästä!

 

Tapahtuma sisältää myös

–  Arvoituksia, mysteereitä ja muita mukavia tehtäviä ratkottavaksi koko perheelle. Ikäsuosituksia kannattaa kurkata tapahtumasivulta, mutta pääasiassa tapahtumamme ovat suunnattu eri ikäisille lapsille ja useimmissa tapahtumissa onkin eri vaikeustasoja lasten ikätasot huomioiden. Myös aikuisille löytyy sopivasti  aivopähkinöitä ratkottavaksi, joten edes aikuisten tylsistymisestä seikkailun aikana ei tarvitse huolestua.

– Mukavaa yhdessä tekemistä, osallisuutta, vuorovaikutusta koko perheelle

– Matalan kynnyksen kokemuksia lähiluonnossa liikkumisesta

– Ohjatun ja käsityönä valmistetun toiminnallisen tehtäväradan lähiluonto- ja metsäympäristössä

– Yhteistyökumppanimme (tapahtumasta ja tapahtumapaikasta riippuen esim. Niihaman maja) tarjoaa luontoseikkailun ratoksi herkullista syötävää, juotavaa ja palanpainiketta sekä mahdollisuuden myös omien eväiden nauttimiseen esim. kodassa makkaraa paistaen.

Hanki liput tästä!

– TAKUU! Jos tapahtuman jälkeen koet, että tapahtuma ei ollut sinulle mieleinen, etkä koe saaneesi uusia oivalluksia tai riittävästi yhteistä tekemistä, kerro se meille. Toivoisimme myös kuulevamme miten voisimme parantaa luontoseikkailukokemustasi seuraavalla kerralla,  joten korvauksena mielipahasta, annamme sinulle lahjakortin seuraavaan tapahtumaamme veloituksetta.

Perhetapahtuman hinta on 22€, kun ostat lipun ennakkoon netistä ja 27€ paikan päältä (mieluiten korttimaksu), kun porukassa on 1-3 henkilöä.

Isommille porukoille liput ovat ennakkoon ostettuna 32€ ja paikan päältä (mieluiten korttimaksu) 37€, kun porukassa on 4-6 henkilöä. Lisähenkilöiden liput netistä ostettuna 5€ /kpl ja paikanpäältä 9€/kpl.

Mistä liput? 

Hanki liput tästä!

Muistathan turvavälit Voimavaunulle saapuessasi, vaunusta saat myös käsidesiä ja puhdistusliinoja tarvittaessa.
Lämpimästi tervetuloa!