Päiväys ja aika
Tapahtumapäivä: 27.6.2020
11:00 - 17:00

Tapahtumapaikka
Niihaman majan pihapiirissä ja lähiluonnossa, Pikku-Niihamantie 98, 33560 Tampere

Kategoriat


Kesäkuisessa metsäseikkailussa Voimavaunu luo Niihaman poluille jotain sellaista, joka on aina ollut mittaamattoman tärkeä osa lapsen maailmaa: kerrotun tarinan. Tarinan voima kuljettaa teidät luontoon yhdessä Rähjä-rotan kanssa, joka on kyllästynyt olemaan se vihoviimeinen riesa ja tunkion sylkykuppi. Voisiko rottakin löytää ystävyyttä toisten eläinten joukosta? Entäpä osaako Rähjä-rotta olla ystävä muille, vai valtaavatko mielen rottamaisuudet?

Jokainen perhe tai porukka saa arvailla yhdessä Rähjä-rotan kanssa erilaisia eläimiä, suunnistaa kartan avulla metsän asukkaiden lymypaikkoihin, ratkoa pieniä tehtäviä sekä ehkäpä löytää sitä oikeaa ystävyyttä! Seikkailu sopii parhaiten tarinoiden makuun päässeille leikki-ikäisille ja pienille koululaisille.

Rähjä-rotan seikkailu tapahtuu luontoympäristössä ja tehtävissä on huomioitu koronaan liittyvät asiat: Jokainen tiimi koskee vain omiin muistiinpanovälineisiinsä seikkailun aikana, eikä porukoita lähetetä ihan toistensa perään metsäseikkailulle. Muistathan turvavälit Voimavaunulle saapuessasi, vaunusta saat myös käsidesiä ja puhdistusliinoja tarvittaessa.

Ihanaa nähdä pitkästä aikaa, lämpimästi tervetuloa!

Terkuin
Eeva & Pauliina

Varaathan liput edullisemmin ennakkoon Voimavaunun verkkokaupasta!

HUOM! Nyt jos koska kannattaa lähteä koko perheen mukavalle luontoseikkailulle! Juhannus taisi kuumentaa Voimavaunun väen sen verran, että nyt saat kutsuttua ystäväperheesi samalla lipulla tutustumaan seikkailuihimme.

Saat siis KAKSI PERHELIPPUA YHDEN HINNALLA ja tämä tarjous on voimassa vain keskiviikkoon 24.6.2020 saakka. Tarjous koskee uusia verkkokauppaostoksia.

Osta tästä liput pienemmälle porukalle ja kavereille liput
tai jos mukaan lähtee enemmän jengiä niin liput isommalle porukalle ja kavereille.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa!

Paikka: Tampere