Päiväys ja aika
Tapahtumapäivä: 11.12.2021
11:00 - 14:00

Tapahtumapaikka
Niihaman majan pihapiirissä ja lähiluonnossa, Pikku-Niihamantie 98, 33560 Tampere

Kategoriat


Pikkuväen

Joulumetsä 11.12.2021 valoisaan aikaan

 

Pikkuväen Joulumetsä

Aika: lauantaina 11.12.2021 klo 11-14 jolloin metsäseikkailulle voi lähteä

Paikka: Niihaman majan metsäalue, Pikku-Niihamantie 80, 33560 Tampere

Osta liput tapahtumaan tästä! 

Pikkuväen joulumetsä kutsuu koko perheen tai vaikkapa useamman sukupolven voimin laskeutumaan joulun tunnelmaan Niihaman kuusien katveessa. Voimavaunun pienille tonttusille suunnattu metsäseikkailu on perinteistä seikkailuamme helppokulkuisempi. Metsään on tuttuun tapaan kätketty pieniä jouluisia tehtäviä, jotka kutkuttavat uteliaisuutta ja ihmetyttävät aisteja. Reitin varrella pääsette tutustumaan joulutonttujen hauskoihin tapoihin ja tärkeimpiin tavaroihin.

Voimavaunun perhetapahtumat ovat oiva tapa lisätä perheen yhdessä tekemistä ja samalla saa roppakaupalla raitista ilmaa. Seikkailun metsässä odottavat rastit on suunniteltu tarjoamaan ajatuksia aivoille ja virikkeitä mielikuvitukselle. Seikkailulle pääsette lähtemään Voimavaunulta, josta saatte matkaanne kartan ja ohjeistuksen. Joulutapahtuman lippuja myydään Voimavaunun verkkokaupassa. Lipunmyynti tapahtuu vain ennakkomyyntinä, jotta voimme ennakoida asiakasmääriä ja pitää tapahtuman järjestelyt mahdollisimman sujuvina.

Lipunmyynti sulkeutuu tapahtuman alkaessa, mutta reitille voitte lähteä mihin tahansa aikaan ilmoitetun kellonajan 11:00-14:00 välillä. Tapahtuma on kokonaan ulkotapahtuma, joten kannattaa pukea reippaasti vaatetta päälle ja varata kaikkea keliä ja metsässä kulkemista kestävät jalkineet.

Tullessanne Voimavaunulle muistakaa noudattaa turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa. Lippunne löytyvät parhaiten järjestelmästämme sukunimen tai neljänumeroisen varausnumeron avulla.

Tapahtuman kesto on noin 1h, riippuen reitistä ja pikkujalkojen kulkuvauhdista. Kuljettua matkaa maastossa syntyy noin kilometrin verran.

Tonttumaisesti, lämpimästi ja jouluisen hilpeästi tervetuloa!

Osta liput tapahtumaan tästä! 

 

Emme usko mustaan perjantaihin, mutta uskomme valkeaan jouluun. Tällä viikolla vietetään mielenterveysviikkoa ja me Voimavaunulla uskomme syvästi luonnon tekevän hyvää meille kaikille. Siksi päätimme tarjota perhelippuja tämän viikonlopun ajan tulevaan joulumetsäseikkailuun niin, että jokaista viikonlopun aikana ostettua lippua kohti lahjoitamme yhden perhelipun lapsille ja perheille suunnattuun mielenterveystyöhön. Tarjousliput voimassa 28.11.2021 saakka.