Päiväys ja aika
Tapahtumapäivä: 28.3.2024 - 7.4.2024
Koko päivä

Tapahtumapaikka
Niihaman ulkoilumaja

Kategoriat


Noita Nokkavan pääsiäisseikkailu

Voimavaunun pääsiäisen popup -tapahtuma toteutuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa omatoimiseikkailuna
Niihaman ulkoilumajalla
28.3. – 7.4.2024 (aloitusajankohta aikaistunut kiirastorstaille)

 

Tänä pääsiäisenä metsään syntyy harvinaisen nokkava pitkän nenän seikkailu, jossa perheet voivat lähteä etsimään noita Nokkavan unohtunutta kissan nimeä! Luulisi homman olevan aika helppoa, mutta kuinka selviättekään, kun apunanne on pelkkä seikkailusäkki, kartta ja omat hoksottimet? Noita Nokkavan seikkailu on siis uudenlainen Voimavaunun perhetapahtuma mallia popup – seikkailuun lähdetään itsenäisesti omalla porukalla ja aikataululla!
”Seikkailusäkistä” löytyy kartan lisäksi apuvälineitä ja vihjeitä, jotka auttavat eteenpäin poluilla. Nokkavan tehtävät ovat tutkivia, leikkimielisiä ja helppoja monen ikäisille. Voimavaunun tapahtumissa keskiössä on ilo ja yhdessä vietetty aika, mutta lisäämme aina myös ripauksen yhteistyötä ja oivallusta. Aikaa tähän seikkailuun kannattaa varata noin 1 tunti ja sellaiset varusteet, että sukat eivät kastu tai sormet palele.
Lippukaupoille pääset tästä! 
Pop up- seikkailu on hieman pelkistetympi versio perinteisistä koko perheen luontoseikkailuistamme, sillä se on suoritettavissa itsenäisesti pääsiäisen aikaan. Seikkailulle voit lähteä aikaisintaan kiirastorstaina 28.3. klo 10.00 ja takaisin sinun tulee olla viimeistään sunnuntaina 7.4.2024 klo 18.00 mennessä, sillä seikkailu puretaan tämän jälkeen.

Voit ostaa lipun seikkailulle etukäteen Voimavaunun verkkokaupasta ja tilausnumeroa vastaan saat tarkemmat ohjeet omatoimiseikkailulle, joko sähköpostitse tai Niiihaman ulkoilumajan kahviosta.  Voit lähteä koko perheen kanssa seikkailulle juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Perhelipun hinta on 17 € eikä popup- seikkailussa poikkeuksellisesti ole perhekoolla merkitystä. Suosittelemme seikkailua kuitenkin kerrallaan noin 2-6 hengen perhekunnille, jotta siekkailun maku säilyy hyvänä eikä noita keksi ylimääräisiä jekkuja ja kenkutuksia matkalla.

Tähän omatoimiseen popup-tapahtumaan saat poikkeuksellisesti edullisemmat liput kuin normaaliin perhetapahtumiimme. Lippukaupoille pääset tästä!