Päiväys ja aika
Tapahtumapäivä: 12.5.2021
16:00 - 19:00

Tapahtumapaikka
Niihaman maja

Kategoriat


Mummon kadonneet munat! Koko perheen leikillinen luontomysteeri

Joku kätki mummon munat. Nyt tarvitaan tarkkoja silmiä, tai kaikki jäävät ilman pannukakkua. Luontomysteeri haastaa koko perheen hoksottimet ja vain yhteistyötä tekemällä se ratkeaa.
Lähde koko perheen kanssa luontoseikkailulle
Jos haluat lisätä arkeenne luontoseikkailuja, mysteerien selvittämistä sekä enemmän mukavaa stressistä irroittavaa yhdessätekemistä perheenä, tämä on sinulle. Jos haluat tarjota huippukivoja, kiireettömiä luontokokemuksia helposti ja matalalla kynnyksellä teidän perheelle, ovat perhetapahtumamme juuri sinulle.

Hintaan kuuluu lippu perhetapahtumiimme, joita järjestetään ympäri vuoden Tampereella ja lähiympäristöissä. Tapahtumamme ovat pop up -tyyppisiä, eli ne rakennetaan aina tapahtuman ajaksi sen hetkiseen tapahtumaympäristöön.

HUOM! Vallitsevan koronatilanteen vuoksi kokeilemme ensimmäistä kertaa Mummon kadonneet munat -tapahtumaan ajanvarauksella tapahtuvaa lippuvarausta. Tällöin rajoitamme metsässä samanaikaisesti tehtäväradalla olevien perheiden määrää ja vältämme ruuhkia. Varaathan siis aikasi, jolloin juuri sinun perheesi pääsee lähtemään luontoseikkailulle.Lähtöjä on 30 minuutin välein. Tapahtuma toteutetaan mahdollisimman koronaturvallisesti ja vallitsevat hygieniakäytänteet huomioiden. Jokainen osallistuja kuitenkin vastaa itse omalta osaltaan siitä, että noudattaa hygieniakäytänteitä.
Mikäli koronatilanne yhtäkkiä huononee ja valtiohallinnon tmv. taholta tulee uusia rajoituksia ihmisten liikkumiseen tai kokoontumiseen, voidaan tapahtumalippu siirtää seuraavaan tapahtumaan.

Tämä on sinulle, jos…

1. Sinulla on oma perhe, naapuri, kummilapsi tai muu luvallisesti lainattava lapsi, jonka kanssa haluat lähteä hetkeksi lähiluontoon. Toki olet tervetullut tapahtumiimme millä muullakin porukalla tahansa – me emme aseta siihen rajoja. Perhetapahtumiin voi yhtä hyvin lähteä heittäytymiskykyisellä ja huumorintajuisella aikuisporukallakin.
2. Haluat vaihtelua iänikuiseen televisio-ohjelmien kärttämiseen tai lasten käninään, kun “ei ole mitään tekemistä”.
3. Haluat tarjota luontoseikkailuja, aivopähkinöitä sekä ohjattua mutta silti riittävän kevyttä ja leikkimielistä yhdessätekemistä teidän perheellenne.
4. Haluat muuttaa omaa toimintatapaasi sekä ajatteluasi suhteessa luontoon sekä sen mahdollisuuksiin perheen toimintaympäristönä.
5. Haluat elää täyttä elämää, jossa luonnolla on suuri merkitys! Haluat olla innostunut, jaksaa paremmin arjessasi sekä tarjota saman kokemuksen myös koko teidän porukallenne.
Voimavaunun liikkuvan tilan perhetapahtumat perustuvat tekijöiden pitkään kokemukseen sosiaali-, terveys- ja kasvatusalojen työkentiltä sekä tekijöidensä suurperhearjessa hyväksi havaittuihin käytänteisiin. Tapahtumat ovat huolella suunniteltuja ja rakkaudella teille perheenäitien käsityönä valmistamia. Tapahtumiemme materiaaleissa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleja ja ne ovat aina aitoa käsityötä, juuri kyseistä tapahtumaa varten askarreltuja. Perhetapahtumissa juoni vie tehtäväpisteiltä toiselle ja perheen tehtävänä on ratkoa metsään piilotettuja arvoituksia, tehtäviä, mysteereitä – mitä milloinkin. Yhdessä tiiminä, tasapuolisesti kaikkia perheenjäseniä kuunnellen ja arvostaen.
Tapahtumissa juonen lisäksi mukana kulkevat suunnitellusti erilaiset aistit, kokemuksellisuus, osallisuus, elämyksellisyys sekä vuorovaikutuksen ja yhdessä tekemisen tukeminen. Tehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia, joten jokaiselle perheenjäsenelle, tyypistä riippumatta, löytyy varmasi sopivasti purtavaa.

Perhetapahtuman hinta on alkaen vain 22 €, kun ostat liput ennakkoon netistä.

Tapahtuma sisältää myös

– Arvoituksia, mysteereitä ja muita mukavia tehtäviä ratkottavaksi koko perheelle. Ikäsuosituksia kannattaa kurkata tapahtumasivulta, mutta pääasiassa tapahtumamme ovat suunnattu eri ikäisille lapsille ja useimmissa tapahtumissa onkin eri vaikeustasoja lasten ikätasot huomioiden. Myös aikuisille löytyy sopivasti aivopähkinöitä ratkottavaksi, joten edes aikuisten tylsistymisestä seikkailun aikana ei tarvitse huolestua.
– Mukavaa yhdessä tekemistä, osallisuutta, vuorovaikutusta koko perheelle
– Matalan kynnyksen kokemuksia lähiluonnossa liikkumisesta
– Ohjatun ja käsityönä valmistetun toiminnallisen tehtäväradan lähiluonto- ja metsäympäristössä
– Yhteistyökumppanimme (tapahtumasta ja tapahtumapaikasta riippuen esim. Niihaman maja) tarjoaa luontoseikkailun ratoksi herkullista syötävää, juotavaa ja palanpainiketta sekä mahdollisuuden myös omien eväiden nauttimiseen esim. kodassa makkaraa paistaen.
– TAKUU! Jos tapahtuman jälkeen koet, että tapahtuma ei ollut sinulle mieleinen, etkä koe saaneesi uusia oivalluksia tai riittävästi yhteistä tekemistä, kerro se meille. Toivoisimme myös kuulevamme miten voisimme parantaa luontoseikkailukokemustasi seuraavalla kerralla, joten korvauksena mielipahasta, annamme sinulle lahjakortin seuraavaan tapahtumaamme veloituksetta.

Perhetapahtuman hinta on 22€, kun ostat lipun ennakkoon netistä ja 27€ paikan päältä (mieluiten korttimaksu), kun porukassa on 1-3 henkilöä.
Isommille porukoille liput ovat ennakkoon ostettuna 32€ ja paikan päältä (mieluiten korttimaksu) 37€, kun porukassa on 4-6 henkilöä. Lisähenkilöiden liput netistä ostettuna 5€ /kpl ja paikanpäältä 9€/kpl.

Mistä liput?

Huomaathan, että Mummon kadonneet munat 12.5.2021 tapahtumaan sinun tulee varata poikkeuksellisesti koronatilanteen vuoksi LÄHTÖAIKA! 

Lippuostoksille pääset Voimavaunun verkkokaupasta, jonne päivittelemme vielä ennen vappua tarkempia tietoja sekä lähtöaikavarauksen tapahtumasta. 

Lisätietoja www.voimavaunussa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *