Päiväys ja aika
Tapahtumapäivä: 10.12.2022
12:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Niihaman Maja

Kategoriat


Mitä pukki pudotti?
Osta liput ennakkoon täältä !
Voimavaunun jouluinen seikkailu kutsuu koko perheen tai vaikkapa useamman sukupolven voimin hiippailemaan Niihaman kuusien katveeseen. Joulupukkikin on tainnut reippailla metsässä, sillä hän on pudottanut maahan ison kasan paketteja! Löydättekö kaikki paketit ja arvaatteko mitä niissä on? Tai kenelle ne ovat! Tervetuloa hauskaan ja mielikuvitusta vaativaan seikkailuun.
Voimavaunun perhetapahtumat ovat oiva tapa lisätä perheen yhdessä tekemistä ja samalla saa roppakaupalla raitista ilmaa. Seikkailun metsässä odottavat rastit on suunniteltu tarjoamaan ajatuksia aivoille ja virikkeitä mielikuvitukselle. Seikkailulle pääsette lähtemään Voimavaunulta, josta saatte matkaanne kartan ja ohjeistuksen.
Joulutapahtuman lippuja myydään Voimavaunun verkkokaupassa edullisempaan ennakkomyyntihintaan. Lippuja saa myös vaunulta. Tapahtumaan voitte lähteä joko valoisaan tai hämärän aikaan, mutta jos valitsette pimeän seikkailun niin muistakaa myös taskulamput!
Tapahtuma on kokonaan ulkotapahtuma, joten kannattaa pukea reippaasti vaatetta päälle ja varata kaikkea keliä ja metsässä kulkemista kestävät jalkineet. Tullessanne Voimavaunulle muistakaa noudattaa turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa, sillä tämä metsäseikkailu pitää sisällään esineiden tutkimista ja koskettelua. Lippunne löytyvät parhaiten järjestelmästämme sukunimen tai neljänumeroisen varausnumeron avulla. Tapahtuman kesto on noin 1-1,5h, riippuen reitistä ja pikkujalkojen kulkuvauhdista.
Tonttumaisesti, lämpimästi ja jouluisen hilpeästi tervetuloa!
Tapahtuma järjestetään Tampereella Niihaman majalla lauantaina 10.12.2022 päiväseikkailuna klo 12-15 ja pimeänseikkailuna klo 16-19.  Voit valita kumpi seikkailuista sopii paremmin teidän perheelle.
Osta liput ennakkoon täältä !
Tämä on sinulle, jos…
1. Sinulla on oma perhe, naapuri, kummilapsi tai muu luvallisesti lainattava lapsi, jonka kanssa haluat lähteä hetkeksi lähiluontoon. Toki olet tervetullut tapahtumiimme millä muullakin porukalla tahansa – me emme aseta siihen rajoja. Perhetapahtumiin voi yhtä hyvin lähteä heittäytymiskykyisellä ja huumorintajuisella aikuisporukallakin.
2. Haluat vaihtelua iänikuiseen televisio-ohjelmien kärttämiseen tai lasten käninään, kun “ei ole mitään tekemistä”.
3. Haluat tarjota luontoseikkailuja, aivopähkinöitä sekä ohjattua mutta silti riittävän kevyttä ja leikkimielistä yhdessätekemistä teidän perheellenne.
4. Haluat muuttaa omaa toimintatapaasi sekä ajatteluasi suhteessa luontoon sekä sen mahdollisuuksiin perheen toimintaympäristönä.
5. Haluat elää täyttä elämää, jossa luonnolla on suuri merkitys! Haluat olla innostunut, jaksaa paremmin arjessasi sekä tarjota saman kokemuksen myös koko teidän porukallenne.
Voimavaunun liikkuvan tilan perhetapahtumat perustuvat tekijöiden pitkään kokemukseen sosiaali-, terveys- ja kasvatusalojen työkentiltä sekä tekijöidensä suurperhearjessa hyväksi havaittuihin käytänteisiin. Tapahtumat ovat huolella suunniteltuja ja rakkaudella teille perheenäitien käsityönä valmistamia. Tapahtumiemme materiaaleissa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleja ja ne ovat aina aitoa käsityötä, juuri kyseistä tapahtumaa varten askarreltuja. Perhetapahtumissa juoni vie tehtäväpisteiltä toiselle ja perheen tehtävänä on ratkoa metsään piilotettuja arvoituksia, tehtäviä, mysteereitä – mitä milloinkin. Yhdessä tiiminä, tasapuolisesti kaikkia perheenjäseniä kuunnellen ja arvostaen.
Tapahtumissa juonen lisäksi mukana kulkevat suunnitellusti erilaiset aistit, kokemuksellisuus, osallisuus, elämyksellisyys sekä vuorovaikutuksen ja yhdessä tekemisen tukeminen. Tehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia, joten jokaiselle perheenjäsenelle, tyypistä riippumatta, löytyy varmasi sopivasti purtavaa.
Tapahtuma sisältää myös
– Arvoituksia, mysteereitä ja muita mukavia tehtäviä ratkottavaksi koko perheelle. Ikäsuosituksia kannattaa kurkata tapahtumasivulta, mutta pääasiassa tapahtumamme ovat suunnattu eri ikäisille lapsille ja useimmissa tapahtumissa onkin eri vaikeustasoja lasten ikätasot huomioiden. Myös aikuisille löytyy sopivasti aivopähkinöitä ratkottavaksi, joten edes aikuisten tylsistymisestä seikkailun aikana ei tarvitse huolestua.
– Mukavaa yhdessä tekemistä, osallisuutta, vuorovaikutusta koko perheelle
– Matalan kynnyksen kokemuksia lähiluonnossa liikkumisesta
– Ohjatun ja käsityönä valmistetun toiminnallisen tehtäväradan lähiluonto- ja metsäympäristössä
– Yhteistyökumppanimme (tapahtumasta ja tapahtumapaikasta riippuen esim. Niihaman maja) tarjoaa luontoseikkailun ratoksi herkullista syötävää, juotavaa ja palanpainiketta sekä mahdollisuuden myös omien eväiden nauttimiseen esim. kodassa makkaraa paistaen.
– TAKUU! Jos tapahtuman jälkeen koet, että tapahtuma ei ollut sinulle mieleinen, etkä koe saaneesi uusia oivalluksia tai riittävästi yhteistä tekemistä, kerro se meille. Toivoisimme myös kuulevamme miten voisimme parantaa luontoseikkailukokemustasi seuraavalla kerralla, joten korvauksena mielipahasta, annamme sinulle lahjakortin seuraavaan tapahtumaamme veloituksetta.
Isommille porukoille liput ovat ennakkoon ostettuna 32€ ja paikan päältä (mieluiten korttimaksu) 37€, kun porukassa on 4-6 henkilöä. Lisähenkilöiden liput netistä ostettuna 5€ /kpl ja paikanpäältä 9€/kpl.