Päiväys ja aika
Tapahtumapäivä: 11.12.2021
16:00 - 19:00

Tapahtumapaikka
Niihaman majan pihapiirissä ja lähiluonnossa, Pikku-Niihamantie 98, 33560 Tampere

Kategoriat


Koko perheen Joulumetsä puuhakkaille tontuille

Aika: Lauantaina 11.12.2021 klo 16-19

Paikka: Niihaman majan metsäalue, Pikku-Niihamantie 80, 33560 Tampere

Osta liput tapahtumaan tästä! 

Koko perheen joulumetsä kutsuu koko perheen touhuamaan itsensä joulun tunnelmaan Niihaman vanhassa kuusimetsässä. Voimavaunun koko perheelle suunnattu metsäseikkailu johdattaa teidät kartan avulla metsään tekemään tonttumaisia joulun puuhia.

Metsään on tuttuun tapaan kätketty pieniä jouluisia tehtäviä, jotka haastavat hoksottimia ja saattavat myös vähän naurattaa. Puuhat paljastavat teille kuka teidän perheessänne on se, jolla on joulu hallussa ja metsäretken jälkeen toivottavasti ne liian kireät pipot ovat hieman löystyneet ja mieli virkeämpi.

Seikkailu alkaa hieman jo valoisaan aikaan, mutta jos kaipaatte lisähaastetta metsässä samoiluun, voitte tulla myös hämärissä tonttujen jäljille. Silloin on fiksua ottaa mukaan kunnon tasku- tai otsalamppu jokaiselle samoilijalle. Koko perheen Joulumetsän maasto on osin haastavampi ja reitti pidempi kuin aiemmin päivällä järjestettävässä Pikkuväen Joulumetsässä.

Aikaa seikkailuun voitte varata noin 1,5 tuntia. Puuhakkaiden tonttujen rastit nimensä mukaan sopivat lapsille ja aikuisille, jotka osaavat jo hieman seurata ohjeita.

Mutta tottakai Voimavaunun perhetapahtumat ovat aina pullollaan koko perheen yhteistyötä, joten yhdessä tekemällä rasteihin pääsevät osallistumaan kaikenikäiset mukanaolijat! Voimavaunun perhetapahtumat ovat oiva tapa lisätä perheen yhdessä tekemistä ja samalla saa roppakaupalla raitista ilmaa. Seikkailun metsässä odottavat rastit on suunniteltu tarjoamaan ajatuksia aivoille ja virikkeitä mielikuvitukselle. Seikkailulle pääsette lähtemään Voimavaunulta, josta saatte matkaanne kartan ja ohjeistuksen. Joulutapahtuman lippuja myydään Voimavaunun verkkokaupassa. Lipunmyynti tapahtuu vain ennakkomyyntinä, jotta voimme ennakoida asiakasmääriä ja pitää tapahtuman järjestelyt mahdollisimman sujuvina.

Lipunmyynti sulkeutuu tapahtuman alkaessa, mutta reitille voitte lähteä mihin tahansa aikaan ilmoitetun kellonajan 16:00-19:00 välillä.

Tapahtuma on kokonaan ulkotapahtuma, joten kannattaa pukea reippaasti vaatetta päälle ja varata kaikkea keliä ja metsässä kulkemista kestävät jalkineet.

Tullessanne Voimavaunulle muistakaa noudattaa turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa. Lippunne löytyvät parhaiten järjestelmästämme sukunimen tai neljänumeroisen varausnumeron avulla.

Tapahtuman kesto on noin 1,5h, riippuen reittivalinnoista ja tehtäviin paneutumisesta.

Tonttumaisesti, touhukkaasti ja jouluisen hilpeästi tervetuloa!

Osta liput tapahtumaan tästä! 

 

Emme usko mustaan perjantaihin, mutta uskomme valkeaan jouluun. Tällä viikolla vietetään mielenterveysviikkoa ja me Voimavaunulla uskomme syvästi luonnon tekevän hyvää meille kaikille. Siksi päätimme tarjota perhelippuja tämän viikonlopun ajan tulevaan joulumetsäseikkailuun niin, että jokaista viikonlopun aikana ostettua lippua kohti lahjoitamme yhden perhelipun lapsille ja perheille suunnattuun mielenterveystyöhön. Tarjousliput myynnissä 28.11.2021 saakka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *