Päiväys ja aika
Tapahtumapäivä: 26.5.2022
11:00 - 15:00

Tapahtumapaikka
Niihaman majan pihapiirissä ja lähiluonnossa, Pikku-Niihamantie 98, 33560 Tampere

Kategoriat


Onko sinun kumppanisi taipuisa paju, vahvarakenteinen kuusi, liplatteleva haapa vai joskus vähän pökkelö?
Voimavaunun uusi aluevaltaus on metsäseikkailu kaikille pariskunnille! Sinne voit lähteä kumppanisi kanssa, olitte tunteneet miten vähän tai kauan tahansa. Metsässä kulkeminen virkistää ja hauskat mutta hyödylliset Voimavaunun metsärastit laittavat ajatuksia liikkeelle.Mukaan Kaksi Puuta -seikkailulle pääsette aina perhetapahtumien aikana.
Voimavaunun Kaksi puuta -pariskuntaseikkailu kutsuu kaikenlaisia pareja viettämään aikaa yhdessä. Metsätreffeille voitte lähteä aina perhetapahtumiemme yhteydessä, mutta treffilippuja myydään vain ennakkomyyntinä, joka päättyy 24h ennen tapahtuman alkua.
Lähtekää metsän poluille vaihtamaan ajatuksia, laittamaan tunnetta peliin ja tutustumaan toisiinne paremmin – oli yhteinen historianne sitten pitkä tai juttu aivan tuore. Kävelyä Niihaman maastossa syntyy muutama kilometri ja maastoon sopivat luonnossa liikkumiseen soveltuvat varusteet.
Kaksi puuta -seikkailu on pieni lomamatka suomalaisen luonnon keskellä, kaunis metsäpolku katkaisee arjen kiireen ja Voimavaunun teille kehittämät rastit haastavat avaamaan omia näkökulmia matkakumppanille.
Osta liput ennakkoon täältä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *