Päiväys ja aika
Tapahtumapäivä: 6.6.2021
11:00 - 17:00

Tapahtumapaikka
Niihaman maja

Kategoriat


Kaksi puuta -parisuhdeluontoseikkailu

Voimavaunun Kaksi puuta -pariskuntaseikkailu kutsuu kaikenlaisia pareja viettämään aikaa yhdessä. Lähtekää metsän poluille vaihtamaan ajatuksia, laittamaan tunnetta peliin ja tutustumaan toisiinne paremmin – oli yhteinen historianne sitten pitkä tai juttu aivan tuore.
Kaksi puuta -seikkailu on pieni lomamatka suomalaisen luonnon keskellä, kaunis metsäpolku katkaisee arjen kiireen ja Voimavaunun teille kehittämät rastit haastavat avaamaan omia näkökulmia matkakumppanille.
Kaksi puuta -seikkailu on myös uudentyyppinen lahjaidea tuttavapariskunnalle, joka voisi olla pienen metsäretken arvoinen!
Tervetuloa heittäytymään pilke silmäkulmassa.
Tapahtuma järjestetään Tampereella Niihaman majan luontoympäristössä sunnuntaina 6.6.2021. Seikkailulle voi lähteä klo 11-17 välisenä aikana, koska teille sopii.
Liput tapahtumaan: 
Osta liput tapahtumaan ennakkoon Voimavaunun verkkokaupasta 

Peruslipun hinta on 22€ etukäteen ostettuna ja paikan päältä tapahtumassa 27€. Lippu on kahdelle hengelle.

Haluatko pientä lisäelämystä ja nautintoa matkalle mukaan – hanki Voimavaunun oma premium Kaksi puuta- parisuhdeseikkailu hintaan 32€ etukäteen ostettuna ja 37€ paikan päältä. Pakkaamme tuolloin mukaanne luontoseikkailulle yllätyspussin, jonka myötä saatte tehtyä yhteisestä hetkestänne entistä ikimuistoisemman ja nautinnollisemman pienten retkitarjottavien myötä. Mikä olisikaan mukavampaa kuin pysähtyä hetkeksi luontoon ja herkutella.