Päiväys ja aika
Tapahtumapäivä: 27.11.2020 - 28.11.2020
16:00 - 19:00

Tapahtumapaikka
Niihaman majan pihapiirissä ja lähiluonnossa, Pikku-Niihamantie 98, 33560 Tampere

Kategoriat


Koko perheen yhteinen hetki on jouluinen metsäretki.
Perjantaina 27.11.2020 klo 16-19 ja Lauantaina 28.11.2020 klo 15-19.
Seikkailuun voi lähteä tällä aikavälillä, varaathan siihen 1-2 tuntia.
Paikka: Niihaman maja, Pikku-Niihamantie 98, 33560 Tampere

Tonttujen salainen tuuma

Nyt kun illat pimenevät ja puut alkavat huurtumaan on tonttujen aika lähteä liikkeelle. Voimavaununkin ympärillä vilisee pieniä hiippalakkeja, kun metsään syntyy jouluinen polku täynnä aistimuksia, arvoituksellisuutta, tunnelmointia, jouluisia puuhia sekä tietenkin tonttuja. Mutta mikä onkaan se tonttujen salainen tuuma? Se kaikkein tärkein tuuma tonttujen mielessä, jotta jokainen voi kokea oikean joulun…

Tonttujen salainen tuuma -metsäseikkailu kutsuu teidätkin koko perheen voimin herättelemään perinteitä vaalivaa joulutunnelmaa. Seikkailu sopii kaikenikäisille taaperosta vaariin, kunhan hämärässä metsässä kulkeminen sujuu. Pimeän ajan tapahtumaan kannattaa varustautua taskulampuilla ja säänmukaisella riittävän lämpimällä vaatetuksella. Lisätietoja tapahtumistamme löydät tapahtuman sivuilta.

Voimavaunun perhetapahtumiin saat liput ennakkoon edullisemmin netistä. Muistattehan säilyttää vaunulle saapuessanne turvavälit sekä noudattaa hyvää käsihygieniaa myös metsärasteilla. Hämärä metsä voi yllättää haastavuudellaan: Liikuttehan siis varovaisesti etenkin haastavissa maastonkohdissa, olette metsässä omalla vastuullanne.

Lämpimästi tervetuloa yhdessä oman porukan kanssa metsäseikkailulle virittäytymään joulun tunnelmaan!

Tonttujen salainen tuuma -joulutapahtuma on herättänyt runsaasti kiinnostusta, kiitos siitä teille. Voimavaunun kapasiteetti ottaa perheitä juuri tälle seikkailulle on valitettavasti rajallinen, joten vaikka haluaisimme jakaa joulumieltä rajattomasti, olemme joutuneet rajoittamaan lippujen määrää sellaiseksi, että jokainen voisi kokea seikkailun sisällön rauhassa omassa perhekunnassaan. Varaa siis lippusi nopeasti ennakkoon, jos haluat varmistaa perheellesi paikan metsäseikkailussa.

Seikkailuun lähettävät Voimavaunun naiset.
Varaathan mukaan kohdentavan taskulampun.
Tapahtuma järjestetään Niihaman majan lähiluonnossa ja metsässä, joten varmistathan, että kaikki pikkutontut uskaltavat lähteä pimeään metsään. Tapahtuma on kokonaan ulkotapahtuma, joten varaathan mukaan säänmukaista ja lämmintä vaatetusta sekä hyvät kengät.

Lähde koko perheen kanssa luontoseikkailulle

Jos haluat lisätä arkeenne luontoseikkailuja, mysteerien selvittämistä sekä enemmän mukavaa stressistä irroittavaa yhdessätekemistä perheenä, tämä on sinulle. Jos haluat tarjota huippukivoja, kiireettömiä luontokokemuksia helposti ja matalalla kynnyksellä teidän perheelle, ovat perhetapahtumamme juuri sinulle.

Hintaan kuuluu lippu perhetapahtumiimme, joita järjestetään ympäri vuoden Tampereella ja lähiympäristöissä.  Tapahtumamme ovat pop up -tyyppisiä, eli ne rakennetaan aina tapahtuman ajaksi sen hetkiseen tapahtumaympäristöön.

Hanki liput edullisemmin ennakkoon!

Tämä on sinulle, jos…

1.    Sinulla on oma perhe, naapuri, kummilapsi tai muu luvallisesti lainattava lapsi, jonka kanssa haluat lähteä hetkeksi lähiluontoon. Toki olet tervetullut tapahtumiimme millä muullakin porukalla tahansa – me emme aseta siihen rajoja. Perhetapahtumiin voi yhtä hyvin lähteä heittäytymiskykyisellä ja huumorintajuisella aikuisporukallakin.

2.    Haluat vaihtelua iänikuiseen televisio-ohjelmien kärttämiseen tai lasten käninään, kun “ei ole mitään tekemistä”.

3.    Haluat tarjota luontoseikkailuja, aivopähkinöitä sekä ohjattua mutta silti riittävän kevyttä ja leikkimielistä yhdessätekemistä teidän perheellenne.

4.    Haluat muuttaa omaa toimintatapaasi sekä ajatteluasi suhteessa luontoon sekä sen mahdollisuuksiin perheen toimintaympäristönä.

5.    Haluat elää täyttä elämää, jossa luonnolla on suuri merkitys! Haluat olla innostunut, jaksaa paremmin arjessasi sekä tarjota saman kokemuksen myös koko teidän porukallenne.

 

Voimavaunun liikkuvan tilan perhetapahtumat perustuvat tekijöiden pitkään kokemukseen sosiaali-, terveys- ja kasvatusalojen työkentiltä sekä tekijöidensä suurperhearjessa hyväksi havaittuihin käytänteisiin. Tapahtumat ovat huolella suunniteltuja ja rakkaudella teille perheenäitien käsityönä valmistamia. Tapahtumiemme materiaaleissa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleja ja ne ovat aina aitoa käsityötä, juuri kyseistä tapahtumaa varten askarreltuja. Perhetapahtumissa juoni vie tehtäväpisteiltä toiselle ja perheen tehtävänä on ratkoa metsään piilotettuja arvoituksia, tehtäviä, mysteereitä – mitä milloinkin. Yhdessä tiiminä, tasapuolisesti kaikkia perheenjäseniä kuunnellen ja arvostaen.

Tapahtumissa juonen lisäksi mukana kulkevat suunnitellusti erilaiset aistit, kokemuksellisuus, osallisuus, elämyksellisyys sekä vuorovaikutuksen ja yhdessä tekemisen tukeminen. Tehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia, joten jokaiselle perheenjäsenelle, tyypistä riippumatta, löytyy varmasi sopivasti purtavaa. 

Perhetapahtuman hinta on alkaen vain 22 €, kun ostat liput ennakkoon netistä.

Hanki liput edullisemmin ennakkoon!

Tapahtuma sisältää myös

–  Arvoituksia, mysteereitä ja muita mukavia tehtäviä ratkottavaksi koko perheelle. Ikäsuosituksia kannattaa kurkata tapahtumasivulta, mutta pääasiassa tapahtumamme ovat suunnattu eri ikäisille lapsille ja useimmissa tapahtumissa onkin eri vaikeustasoja lasten ikätasot huomioiden. Myös aikuisille löytyy sopivasti  aivopähkinöitä ratkottavaksi, joten edes aikuisten tylsistymisestä seikkailun aikana ei tarvitse huolestua.

– Mukavaa yhdessä tekemistä, osallisuutta, vuorovaikutusta koko perheelle

– Matalan kynnyksen kokemuksia lähiluonnossa liikkumisesta

– Ohjatun ja käsityönä valmistetun toiminnallisen tehtäväradan lähiluonto- ja metsäympäristössä

– Yhteistyökumppanimme (tapahtumasta ja tapahtumapaikasta riippuen esim. Niihaman maja) tarjoaa luontoseikkailun ratoksi herkullista syötävää, juotavaa ja palanpainiketta sekä mahdollisuuden myös omien eväiden nauttimiseen esim. kodassa makkaraa paistaen.

Hanki liput edullisemmin ennakkoon!

– TAKUU! Jos tapahtuman jälkeen koet, että tapahtuma ei ollut sinulle mieleinen, etkä koe saaneesi uusia oivalluksia tai riittävästi yhteistä tekemistä, kerro se meille. Toivoisimme myös kuulevamme miten voisimme parantaa luontoseikkailukokemustasi seuraavalla kerralla,  joten korvauksena mielipahasta, annamme sinulle lahjakortin seuraavaan tapahtumaamme veloituksetta.

Perhetapahtuman hinta on 22€, kun ostat lipun ennakkoon netistä ja 27€ paikan päältä (mieluiten korttimaksu), kun porukassa on 1-3 henkilöä.

Isommille porukoille liput ovat ennakkoon ostettuna 32€ ja paikan päältä (mieluiten korttimaksu) 37€, kun porukassa on 4-6 henkilöä. Lisähenkilöiden liput netistä ostettuna 5€ /kpl ja paikanpäältä 9€/kpl.

Mistä liput? 

Hanki liput edullisemmin ennakkoon

Voit tulla samalla lipulla kumpana päivänä tahansa joulutapahtumaan. Suosittelemme varmistamaan paikkasi ajoissa etukäteen, jotta osaamme varautua riittävällä määrällä materiaaleja seikkailijoille.  Sähköpostiin tuleva tilausvahvistus verkkokauppaostoksen jälkeen toimii tilauksen lippuna. Kuittaamme tulijat tapahtumaan nimellä.

Muistathan turvavälit Voimavaunulle saapuessasi, vaunusta saat myös käsidesiä ja puhdistusliinoja tarvittaessa.
Lämpimästi tervetuloa!