Päiväys ja aika
Tapahtumapäivä: 19.8.2023
12:00 - 16:00

Kategoriat


 

Tiedote: 

Heippa!

Emme valitettavasti ole saaneet myytyä monista yrityksistä huolimatta ennakkolippuja huomiselle koko perheen luontoseikkailulle, joten päädyimme siihen, ettemme halua ottaa riskiä että joutuisimme pomppimaan metsässä keskenämme koko tapahtuman ajan vaikka usein moni onkin ostanut lippunsa vasta viime tipassa.

Ennakkolippujen tarkoitus on nimenomaan saada myös meille järjestäjille tietoa siitä onko tapahtumaan tulossa osallistujia vai ei. Jatkossa siirrymme todennäköisesti kokonaan ennakkolippujen myyntiin, jotta voimme paremmin ennakoida tapahtuman osallistujamääriä sekä materiaalien menekkejä. Vaunun liikuttaminen ja ennakkovalmistelut perhetapahtumillemme ovat työläitä, eivätkä käy käden tai edes ratin käänteessä
.
Lisäksi koulun aloitus on tuonut flunssakierteet, joten päädyimme kokonaistilanteen huomioiden PERUMAAN HUOMISEN ELÄIMENÄ PUSIKKOON perhetapahtuman ja yritämme järjestää sen toisessa kohtaa syksymmällä.
Nyt vietellään flunssasta paranteluviikonloppua yhdessä jos toisessa taloudessa.

Pahoittelemme tapahtunutta ja toivotamme mukavaa syksyn odotusta!

Seuraa ilmoitteluamme somessa ja nettisivuilla Voimavaunu -liikkuva tila www.voimavaunussa.fi

Terkuin Eeva ja Pauliina

#voimavaunu #niihamanulkoilumajaVoimavaunun koko perheen luontoseikkailu

Eläimenä pusikkoon

yllyttää juuri teidänkin perhettänne arvostamaan yhteistä aikaa ja tekemistä!

Osta liput tapahtumaan edullisemmin ennakkoon Voimavaunun verkkokaupasta!

Tulkaa Voimavaunun matkassa eläimelliseen seikkailuun, jossa tarvitaan tarkkoja silmiä, päättelykykyä ja iloista mieltä. Tämän seikkailun kokonaisuus on rakennettu erityisesti ajatellen koululaisia, joilla viikot kuluvat taas pulpetissa ahkeroiden, mutta kuten kaikki Voimavaunun seikkailut: Sisältöön voi loikata mukaan koko perhe pienimmästä polkujen tallaajasta alkaen. Reipas metsän mättäillä samoilu on parasta vastapainoa tietokoneella istumiselle niin lapsille kuin aikuisille!

Eläimenä pusikkoon -metsäseikkailu on aivan uusi kokonaisuus, ja siinä edetään kartan sekä kuvien avulla Niihaman lähimaastossa kohti Voimavaunun kätkettyjä tehtäviä. Kätkettyjen tehtävien löytäjät saavat toteuttaa hauskoja ja oivaltavia eläinaiheisia kommervenkkejä, mutta väärien rastien löytäjille jää käteen pelkkä luu!

Voimavaunun seikkailuissa olennaista on koko perheen yhteinen tekeminen, yhdessä oleminen ja kiireetön läsnäolo! Pienet luonnossa koetut riemun hetket ovat kuin rusinoita pullassa! Ota siis mukaan perheesi tai porukkasi ja tulkaa yhdessä kokemaan Voimavaunun tunnuslause: Leikkiä, luontoa ja luovuutta!

Osta liput tapahtumaan edullisemmin ennakkoon Voimavaunun verkkokaupasta!

Paikka: Niihaman maja, Tampere (Pikku-Niihaman tie 80, 33560 Tampere)

Aika: Lauantaina 19.8.2023 klo 12-16. Voit lähteä tuona aikana seikkailulle. Seikkailuun on hyvä varata aikaa noin 1,5-2 h/ perhe.

 

Osta liput tapahtumaan Voimavaunun verkkokaupasta!