Päiväys ja aika
Tapahtumapäivä: 28.10.2023
11:00 - 13:00

KategoriatHUOM! Tapahtuma on valitettavasti jouduttu perumaan sen vuoksi, ettei lippuja tapahtumaan ole myyty ennakkoon. Järjestämme kuitenkin Voimavaunun Halloweenseikkailun 28.10.2023 lauantaina Niihaman ulkoilumajalla. Seikkailulle pääset lähtemään klo 15-19 välissä. Pääset sen sijaan samana päivänä järjestettävään Halloween metsäseikkailulle 

Voimavaunun koko perheen luontoseikkailu

Eläimenä pusikkoon

yllyttää juuri teidänkin perhettänne arvostamaan yhteistä aikaa ja tekemistä!

Huom! Tapahtuma on siirretty elokuulta halloweentapahtuman kanssa samalle päivälle ja toimii nyt luontoseikkailuna päivänvalolla. Samana päivänä järjestetään Voimavaunun perinteinen halloweenmetsäseikkailu, joka on pimeän seikkailu. 

Osta liput tapahtumaan edullisemmin ennakkoon Voimavaunun verkkokaupasta! Myymme lippuja alkuun vain ennakkomyyntinä Voimavaunun verkkokaupasta!

Tulkaa Voimavaunun matkassa eläimelliseen seikkailuun, jossa tarvitaan tarkkoja silmiä, päättelykykyä ja iloista mieltä. Tämän seikkailun kokonaisuus on rakennettu erityisesti ajatellen koululaisia, joilla viikot kuluvat taas pulpetissa ahkeroiden, mutta kuten kaikki Voimavaunun seikkailut: Sisältöön voi loikata mukaan koko perhe pienimmästä polkujen tallaajasta alkaen. Reipas metsän mättäillä samoilu on parasta vastapainoa tietokoneella istumiselle niin lapsille kuin aikuisille!

Eläimenä pusikkoon -metsäseikkailu on aivan uusi kokonaisuus, ja siinä edetään kartan sekä kuvien avulla Niihaman lähimaastossa kohti Voimavaunun kätkettyjä tehtäviä. Kätkettyjen tehtävien löytäjät saavat toteuttaa hauskoja ja oivaltavia eläinaiheisia kommervenkkejä, mutta väärien rastien löytäjille jää käteen pelkkä luu!

Voimavaunun seikkailuissa olennaista on koko perheen yhteinen tekeminen, yhdessä oleminen ja kiireetön läsnäolo! Pienet luonnossa koetut riemun hetket ovat kuin rusinoita pullassa! Ota siis mukaan perheesi tai porukkasi ja tulkaa yhdessä kokemaan Voimavaunun tunnuslause: Leikkiä, luontoa ja luovuutta!

Osta liput edullisemmin etukäteen  Voimavaunun verkkokaupasta! Myymme lippuja alkuun vain ennakkomyyntinä Voimavaunun verkkokaupasta!

Paikka: Niihaman maja, Tampere (Pikku-Niihaman tie 80, 33560 Tampere)

Aika: Lauantaina 28.10.2023 klo 11-13. Voit lähteä tuona aikana seikkailulle. Seikkailuun on hyvä varata aikaa noin 1,5-2 h/ perhe.

 

Osta liput edullisemmin etukäteen  Voimavaunun verkkokaupasta! Myymme lippuja alkuun vain ennakkomyyntinä Voimavaunun verkkokaupasta!

 

HUOM! Poikkeuksellisesti olemme siirtyneet perhetapahtumissamme vain ennakkomyyntilippuihin, jotta tiedämme etukäteen toteutuuko tapahtuma vai ei eli saammeko riittävästi osallistujia. Tapahtumat järjestetään jos lippuja on ennakkomyyntinä myyty vähintään 15 perhelippua. Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi, palautamme lipun hinnan automaattisesti tai voit halutessasi siirtää liput käytettäväksi seuraavaan tapahtumaamme.