Luontosynttärit

Luontosynttärit

Helpot seikkailusynttärit luonnonhelmassa kouluikäisille lapsille Tampereella

 

Sinulle aikuinen, joka haluat viedä lastensynttärit seuraavalle tasolle pois sisätiloista!

Jos haluat tarjota lapsellesi uudentyyppiset juhlat ulkoilmassa sekä vähentää itseltäsi stressiä ja kiirettä, tämä on sinulle. Jos haluat valmiin synttäripaketin lapsellesi sekä tämän kavereille, tämä on sinulle. Riittää että saavutte paikalle ennaltasovittuun tapahtumaamme ja me hoidamme loput.

Tapahtuman kesto on noin 2 tuntia/ lapsiryhmä

Kun sinulla on lapsia, joille tarvitsisi järjestää mieleenpainuvat synttärit, mutta et haluaisi koko lapsilaumaa kotiisi neljän seinän sisälle eivätkä perinteiset sisäleikkipaikatkaan oikein sytytä, on tämä sinulle. Meidän ideanamme on tarjota juhlaseurueelle mahdollisimman selkeä luontosynttäripaketti osana perheiden luontoseikkailu- ja -mysteeri -pop up -tapahtumiamme.

Lue lisää alta tai jos haluat kysellä tarkemmin asiasta, voit soitella  040 3589827/ Eeva tai laittaa viestiä voimatassu(at)voimatassu.fi  

Tämä on sinulle, jos…
1.    Sinulla on synttäreitään viettävä kouluikäinen lapsi
2.    Et säikähdä luontoa innovatiivisena ja elävänä toimintaympäristönä, vaan näet sen enemmänkin seikkailuna ja mahdollisuutena
3.    Haluat valita oikeasti helpot lastensynttärit ja hankkia valmiin palveluntarjoajan toteuttamaan synttärit puolestasi, jolloin riittää, että tuot porukan paikalle ja me hoidamme loput ohjelmasta
4.    Haluat olla innostunut kanssakokija ja jaksaa vielä lastensynttäreiden jälkeenkin olla läsnäoleva aikuinen perheellesi 

 Keitä me olemme ja mitä meillä on sinulle annettavaa?

Voimavaunun luontosynttäreiden takaa löytyy pirkanmaalainen suurperheenäitien tehokaksikko ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset. Voimatassun yrittäjä Eeva Kahilaniemi on pohjakoulutukseltaan toimintaterapeutti, yhteisöpedagogi ja eläintenhoitaja, green care -menetelmien ikuinen puolestapuhuja.

Pauliina Hautala on puolestaan Voimavaunun kaksikon tarinankertoja ja taiteilija. Pauliina on koulutukseltaan sosionomi ja kuvataiteilija. Hän onkin loihtinut pääosin kaikki Voimavaunun taiteellista silmää vaativat luomukset eri luontoseikkailujen tehtäväpisteillä. 

Osta luontosynttärit tästä!

 

Sisällöstä

1. Selkeys – pois ylikuormituksesta. Nykypäivänä on liikaa informaatiota ja asioita mistä valita. Tämä saattaa johtaa ylikuormitustilaan, joka estää toimimasta tehokkaasti ja nauttimasta toiminnasta. Luontosynttärit tarjoaa selkeän ja valmiin ohjelmapaketin lasten synttäreille.

2. Ajankäytön vapaus – tule valmiiseen tapahtumaan ja pääset itse entistä helpommalla

Kun haluat päästä helpolla ja tarjota silti laatua, tule Voimavaunun luontosynttäreille. Varaa paikka luontosynttäreiltä ajoissa, sillä jokaiseen tapahtumaan otamme 2 synttäriporukkaa/ tapahtuma eli kello 11-13 ja 14-16.

3. Yhdessä on hauskaa! Helpoin tapa päästä pitkälle on mennä yhdessä: Luontosynttärien sisällöt tukevat yhteistyötä ja antavat lapsille sellaista ajattelemisen aihetta, josta on hyötyä jatkossakin. Luonto toimintaympäristönä tarjoaa niin lapsille kuin isommillekin oivallisen paikan seikkailla, ratkoa erilaisia tehtäviä ja toimia yhdessä tiiminä.

4. Usko – luonnon hyväätekevään vaikutukseen ja kasvattamiseen

Luontoseikkailujen tiimellyksessä lapset ovat päässeet ratkomaan arvoituksia, toimimaan yhdessä, selviytymään ja tsemppaamaan toinen toisiaan mitä erilaisimmissa tehtävissä. Seikkailun jälkeen olo on rento ja mieli kirkastunut raittiissa ulkoilmassa sekä mukavassa seurassa.  

 

Jos olet motivoitunut tuomaan luonnon osaksi lapsen kasvuympäristöä, ovat luontoseikkailumme tehty juuri sinulle. Samalla kun valitset luontokokemuksen koko lapsenne kaveriporukalle, saat itsekin enemmän. Koet rentouttavan hetken luonnossa tai halutessasi vapaan hetken itsellesi sillä välin kun me huolehdimme synttärivieraista.

 

Hinta

Valmiiden luontosynttäripakettien hinta ja sisältö perustuvat ennaltailmoitettuihin Voimavaunun koko perheen luontoseikkailuihin ja -mysteereihin, joiden teemat vaihtelevat pop up -tapahtumasta riippuen. Luontosynttäreillä Voimavaunun ohjaaja kulkee lapsijoukon mukana tehtävärasteilla luonnossa ja huolehtii lapsiryhmästä synttäreiden ajan. Aikuinen voi sillä välin vaikka hengähtää lähikahvilassa.

Hinta pitää sisällään lasten luontosynttäreiden ohjelman, ohjaajan ajan sekä pientä naposteltavaa synttärivieraille ja lahjan synttärisankarille luonnon äärellä. Suosittelemme lasten luontosynttäreitä noin 4-10 lapsen ryhmille. Lasten luontosynttäreiden hinta on 23 € / lapsi. Minimiveloitus on aina kuitenkin vähintään 115 € / 2 h lasten lukumäärästä riippumatta.

 

Lasten luonosynttäreiden hinta on vain 23€ / lapsi

Osta luontosynttärit tästä!

Mitä odottaa kun tulee Voimavaunun luontosynttäreille?

Kokosimme aiheesta vielä kuvalliset ohjeet, jotta tiedät  varmasti ja entistä paremmin mihin varautua sekä mitä ottaa mukaan, kun tulette Voimavaunun perhetapahtumiin tai luontosynttäreille. 

Täältä näet seuraavat juhlintapaikat ja ajankohdat:

Ei tapahtumia

Tilaa ilmaiset vinkit luontotoimintaan

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tilaajalahjaksi ilmaiset vinkit luontotoimintaan. Samalla liityt mukaan sisäpiiriin ja pysyt mukana missä meillä Voimatassulla mennään.

Voit peruttaa tilauksen milloin tahansa uutiskirjeen alaosasta klikkaamalla ”peruuta tilaus”-linkkiä.