Pienen työporukan oma hetki

Voimavaunu voi toimia kattona oman työporukkanne hyvinvointipäivälle. Päivä alkaa virkistävästi luonnossa tapahtuvalla vihreän vireyttävällä kävelyllä, jonka varrelle olemme koonneet erilaisia harjoituksia tukemaan rauhoittumista ja hiljentymistä sekä kutkuttelemaan arjen kiireessä uupuneita aisteja. Kävely toteuttaa Green Caren vihreän voiman periaatteita ja voidaan muokata ryhmän liikkumisen intoa vastaavaksi.

Ulkoilmasta työporukkanne saa siirtyä vaunun kotoisaan olohuoneeseen, jossa erilaisin leikkimielisin harjoittein tutkitte ja tutustutte ketä olette ja mitä tarvitsette työyhteisössä. Yhteisestä hetkestä jää aina jotain muistoksi työpaikalle vietäväksi, jotta päivän teemoihin voi palata myöhemminkin. Päivän kantavia teemoja on kuunteleminen, kuulluksi tuleminen, yhteen hiileen puhaltaminen ja arvostaminen, hauskuutta unohtamatta. Vaikka toiminta on ohjattua, on se aina kuitenkin muotoiltu sellaiseksi, että pääosassa olette te itse. Käymme ohjelman läpi tarkemmin aina ryhmäkohtaisesti, jotta se sopii juuri teille!

Vaunuun on mahdollista toteuttaa myös toiveittenne mukainen ruokailu tai välipalaa yhteistyökumppaneidemme avustuksella, näistä sovitaan ja veloitetaan erikseen. Lisää sisältöä kaivatessanne voitte myös tutustua Voimavaunun muuhun virkistystoimintaan ja tehdä oman näköisenne paketin.

Tervetuloa Voimavaunuun viettämään palauttava ja rauhoittava naurua kaikuva päivä!

Voimavaunun voi hyvin töissä -työpajojen ohjeistus:

Voimavaunun voi hyvin töissä -työpajat maksavat 567 € / 4 h yksi valittu palvelupaketti. Hinta sisältää alv. 24 %.

Voimavaunun luontohoivan palvelupaketteihin kuuluu neljän (4) tunnin ohjattu ohjelma Voimavaunussa sekä sen välittömässä läheisyydessä, sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisen ohjaus Voimavaunun taholta, materiaalikulut sekä pientä naposteltavaa ja luontoinen juomapaukku. Paketti sisältää vaunun siirtokulut Tampereen kaupunkialueella. Lisätunneista veloitamme 127 €+ alv. Tulemme mielellämme Voimavaunun kanssa myös muualle, mutta kysy tuolloin tarjous suoraan meiltä voimatassu(at)voimatassu.fi.

Vaunun työpajoista asiakkaat voivat valita ensisijaisesti yhden. Pystymme myös räätälöimään tarpeiden mukaan oman työpajan tai yhdistelemään palvelupaketteja. Mikäli haluat kuljettaa Voimavaunun matkassa isomman määrän työkavereita – sekin onnistuu, sillä palvelupaketeista saa räätälöityä myös koko päivän version. .

Voimavaunun voit tilata omaan ympäristöösi, kuten kodin tai työpaikan pihaan. Tarjoamme Voimavaunun palvelupaketteja luonnonläheisessä ympäristössä Tampereen Teiskossa. Voimavaunu liikkuu myös mitä moninaisempiin julkisiin tapahtumiin ja ympäristöihin tuomaan iloa ja luonnon tuulahdusta sinne missä ikinä oletkin.