Kaipaatko erilaista ohjelmaa ja tilaa erilaisiin yritystapahtumiin, perhejuhliin tai koko perheen tapahtumiin? Ovatko pikkujoulut tai firman muut tapahtumat tulossa, etkä keksi mielekästä toiminnallista ohjelmaa niihin? Tulemme mielellämme järjestämään pop up -ohjelmaa tapahtumaanne.

Tarjoamme toiminnallista, yhteisöllistä ja osallistavaa toimintaa monen ikäisille asiakasryhmille ja erilaisiin tapahtumiin. Sydäntämme lähellä ovat erityisesti luonto ja luontoympäristön hyödyntäminen, joten ehkä pop up -tapahtumassa voitaisiin hyödyntää juuri näitä elementtejä? Voimavaunu on tunnelmallinen liikkuva tila, jonka voi viedä erilaisiin ympäristöihin. Se soveltuu loistavasti erilaisten tapahtumien kiintopisteeksi tai pienille porukoille myös kokoaikaisempaan käyttöön.

Innostuitko joulumyyjäisistä tai markkinoista? Kaipaatko tunnelmallista tilaa käyttöösi? Voit myös vuokrata Voimavaunun omaan käyttöösi ja hyödyntää liikkuvaa tilaa esimerkiksi erilaisissa tapahtumissa, myyjäisissä, markkinoilla tai mitä ikinä keksitkään. Tila soveltuu loistavasti monenlaisiin tapahtumiin, kuten kahvilaksi tai vaatteiden ja sisustustuotteiden esittely- ja myyntipisteeksi.

Tulevat Voimavaunun pop up -tapahtumat: